Adott egy érettségi előtt álló lány és 23 éves fiú aki külföldön dolgozik. A fiú hazajött 10nap szabadságra! Kb 3 hónapja ismerik egymást. Ez normális, megengedhető? Mi a véleményetek?
Nem.mi fél éve ismertük egymást, mikor elkezdtünk heteket együtt lenni, meg én kiutazni.
De 9 évvel idösebb vagyok nálad, szal... te még kis csitri vagy, ülj a seggeden és a tanulásra koncentrálj.
Én nagyon szomorú lennék szülőként,hogy ennyire idióta gyereket sikerült nevelnem az évek során.
Lehet pasizni,senki nem várja el,hogy 18-19 évesen ne érdekeljék a fiúk.DE az iskola az első, legalább egy nyamvadt érettségit tegyen le. Utána ha ő úgy dönt,hogy nem megy tovább szakmára vagy egyetemre,hanem kiköltözik külföldre,az az ő döntése, ő tudja.
De most itt az érettségi előtt 2-3 hónappal nem kéne meghülyülni és egy pasi miatt eldobni mindent..
Az meg,hogy nem jár be a suliba, szintén elég komoly dolog, bizonyos számú igazolatlannak lesznek következményei.
Egyébként baromi jó választás lehet ez a pasi, ha annyi esze van neki is,hogy hagyja,hogy a lány ne járjon be miatta suliba és ott hagyja a sulit miatta..
Megkockáztatom,hogy jövő ilyenkor a pasi már sehol nem lesz, a csaj viszont ott lesz 8 általánossal a kezében.Remek kilátás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!