Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Nem tudom, hogy...

Mit tegyek? Nem tudom, hogy mit csináljak.

Figyelt kérdés
A lényeg az,hogy most vettünk egy laptopot a bátyámnak (16/f), de kiderült, hogy hardveres problémája van,és lehet,hogy buktuk a laptop árát. Nem is ez a fő probléma,hanem hogy anyám ilyenkor mindig kiakad (jogosan), de ilyenkor folyamatosan minket hibáztat, hogy egyedül kell nevelnie, és ezt nem bírja, és hogy elrontottuk az életét,és ilyenkor bármit teszünk, az rossz. De azzal van a probléma, hogy emiatt önbizalomhiányos lettem, és egyéb problémáim is vannak. A kérdésem az, hogy mit tegyek, hogy ne üvöltözzön folyamatosan? Egyébként jó anya, és mindent megad, de ilyenkor nagyon rossz.
2017. febr. 15. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Üljetek le és mondd el neki hogy téged nagyon zavar. Ha normálisan mondod akkor valószínüleg abba hagyja de ha ordibálsz vagy nem csinálsz semmit akkor nem fog javulni.
2017. febr. 15. 19:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

De miért buknátok az árát? Garanciával kicserélik, vagy megjavítják.

Ha meg feketén, kéz alól vettétek akkor viszont anyudnak igaza van. Ma már csak az ostoba ember vesz feketén műszaki tárgyakat vagy ha csak így tud venni akkor megkér egy profi számítógépes gurut, aki az ilyen hibát ott helyben kiszúrta volna.

2017. febr. 15. 19:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem buktátok a laptop árat ha van rá garancia és normális megbízható helyről vettétek.De ha feketén garancia nélkül vettétek akkor viszont b*szhatjátok a laptopnak az árát.
2017. febr. 15. 19:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Normális helyről vettük, de op. rendszert nem adtak hozzá,így azt mi vettük, de azt mondják,hogy az tette tönkre. De nem is ez a lényeg,hanem hogy ilyenkor elkezdi,hogy ez is miattam van, mert ilyen szarokat vetetek.
2017. febr. 15. 19:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
megvett op rendszer baszta el a hardvert xd... ilyen jót is rég nevettem.
2017. febr. 15. 20:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyetek már hülyék könyörgöm. Garanciáztassátok és kész.
2017. febr. 15. 20:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyébként volt olyan, hogy a windows 8-nak volt egy bugja telepítés közben, és mivel telepítés közben, meg telepítés után (kb. 2-3 óra) folyamatosan 100-on járatta a vga-t, és bga hiba történt, vagy mi (nem velem történt, és nem vagyok szakember)

Szóval szoftverhiba miatt történhet ilyesmi.. Egyébként írj privátban, valószínű csak szarul tettétek fel a rendszert, vagy valami kis, apró hibája van.

Elkanyarodtam a témától.

Ha van gari, egyszerű.

Nincs garancia? Én pont a napokban adtam el egy kis notebookot, gari nélkül, de mondtam a vásárlónak, hogy próbálja ki otthon, ha baj van vele, írjon. Ez 2 napja volt, azóta meg szerintem rég kipróbálta. (anyósának vette)

De, legközelebb nagyon nézzétek meg, hogy mit vesztek.

Vaterán, hardverapón nagyon sok jó eladó van, akik általában 1-2 hónap garanciát is adnak a portékájukra.

2017. febr. 15. 21:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!