Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megengednétek a 17 éves...

Megengednétek a 17 éves fiatoknak, hogy így nézzen ki?

Figyelt kérdés
Le szeretné vágni a haját nullás géppel, és borotválni szeretné, meg akarja növeszteni a szakállát, és befestetni feketére...én nagyon nem szeretném, hogy így nézzen ki...

2017. febr. 10. 21:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Robert deNiro a taxisofőr c. filmben :D
2017. febr. 10. 23:31
 12/17 anonim ***** válasza:
91%

Én örülnék, ha így akarna kinézni a fiam.

Nekem is van szakállam, a hajam pedig rövid és ritkás, lévén kopaszodásra erősen hajlamos vagyok, pedig még a 30-at sem töltöttem be. Sokszor hosszabb a szakállam, mint a hajam.

Pár éven belül én is nullásra fogom nyírni a hajam, hogy ne legyen olyan feltűnő a kopaszodás. Most is baromi szép vagyok, hát még akkor milyen szép leszek.

2017. febr. 10. 23:35
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

# 8

A tetoválás hogy jön ide? Nyilvánvaló hogy az más kategória.. Egyrészt 18 alatt nem is csinálják meg szülői beleegyező nyilatkozat nélkül, másrészt az maradandó, örök, a haj meg visszanő pár hónap után, a szakállat meg bármikor le lehet vágni ha megunta az ember.

Mondom én is próbálkoztam ennyi idősen szakállal, menőnek érzi az ember hogy már nő neki, aztán általában rájönnek a fiúk hogy idiótán néz ki és levágják. Persze, lehet tolni ezt az "amíg az én kenyeremet eszi addig úgy néz ki ahogy én akarom" dumát, csak akkor nem kell meglepődni ha feléd se néz ha már nem a te kenyered eszi.

2017. febr. 11. 00:13
 14/17 anonim ***** válasza:
37%
Megengedném, de elmodanám őszintén a véleményem. Nagyon kevés 17 évesnek van férfias, karakteres arca, a kisfiús archoz pedig annyira szánalmas és nevetséges az a nagy szakáll... Férfinak akarnak tűnni, közben csak nevetség tárgyává válnak.
2017. febr. 11. 07:57
 15/17 anonim ***** válasza:
92%

Nyolcas, én tbbek között azért huztam el otthonrol és megyek haza max évente egyszer, mert mindenre! az amíg az én kenyeremet eszed volt a válasz huszonkét évesen is.

Rendben, lehet feljebbvaloskodni, csak nem kell aztán csodálkozni, hogy a gyereked ekmenekül.

2017. febr. 11. 10:50
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
És kit érdekel, hogy nem akarod, hogy úgy nézzen ki? Ha levágatja a haját, mit fogsz csinálni? Megvered? Vagy addig nem engeded ki az utcára, amig vissza nem nő neki? Esetleg parókát veszel neki?...
2017. febr. 11. 14:55
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen azért nem maradandó dolgokba nem kell beleszólni.

Mindenkinek megvannak a bolondságai ebben a korban. Nekem is volt hosszú hajam, jártam bakancsban, hosszúgatyában nyáron, osztálytársaim lányok is agyonsminkelték magukat, a ma már multinál középvezető, kétgyerekes családapa barátom is pompázott szőkített tincsekkel. Sőt volt, amikor a szőkítés nem volt elég, hanem a haja végét kékre festette, ami ahogy mosta és telt az idő, zöldessé kopott :D

Ehhez képest a kopaszság és a szakáll tök átlagos.

Inkább középsuliban nézzen ki hülyén, mert ott nincs belőle hátrány, max kiröhögik, vagy legyintenek rá "fiatalság, bolondság" jelszóval.

2017. febr. 11. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!