Hogy kérdezzem meg, hogy mi a baj?
Szüleim már napok óta alig beszélnek egymással, anya a nappaliban alszik, nem a hálóban. Velem és a testvéreimmel is úgy beszél, mintha megbántottuk volna, pedig nem. Ezerszer rákérdeztem, bocsánatot is kértem egy csomószor, de semmi sem változott. Apához szinte alig szól, nem tudom, mi történt.
Apától nem merem megkérdezni, nem szoktunk ilyen "személyes dolgokról" beszélgetni, anya meg mindig azt mondja, hogy nincs semmi.
16/L
Miért kérsz bocsánatot, ha nem követtél el semmit? Ez érthetetlen.
Nyilván nem veled van a baj, akkor nem aludnának külön. Összevesztek, de nyugi, a pénz miatt úgyis együtt maradnak.
Tök őszintén, semmi közöd hozzá. Mármint attól, mert a szüleid, ők két felnőtt ember, akiknek nyilvánvalóan párkapcsolati problémája van. Ezt nem a te dolgod megoldani. A helyedben annyit mondanék anyámnak, hogy vagy értelmes ember módjára elrendezik végre apáddal a problémájukat vagy ha nem is, de hozzád már normálisan szóljon, ha nem veled van baja.
Az ilyen "bocsánatot is kértem egy csomószor" mártírkodást emg hagyd a francba, ha nem elég értelmesek egy problémamegoldáshoz, az nem a te hibád és nincs miért bocsáantot kérni. Plusz ez nem rólad szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!