Hogyan kérdezzem meg anyát arról, hogy használhatok-e szemöldökceruzát? 13l
Először is leszögezném,hogy aki be óhajt szólni,keressen egy másik kérdést,mert engem nem hat meg.Meg amúgy sem azt kérdeztem,hogy hogyan köthetnek belém a smink miatt.
Szóval én nem tudom,hogyan kérdezzem meg,mert anya néha ellenzi a sminkelést(még a szempillaspirálon is kiakad),de van amikor nem.Vagyis néha megdicéri ugyan azt mint amiért egyszer kiakad.
Hogyan kérdezzem meg?(két hónap múlva 14 leszek amúgy,ha ez lényeg)13l
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kettes jó ötlet,de azt nem teszem hozzá,hogy szeretném,ha észrevenné ek a fiúk.Egyrészt nem szeretném,másrészt akkor tuti nem lenne a válasz.:D
én is meg szoktam csinálni a szemöldökömet,mert helyenként elég ritkás. pont az a lényeg,hogy természetes legyen. ergo ha jól csinálod,akkor kutya sem veszi észre,hogy ceruzával csináltad. (anyukád sem,főleg ha nincs otthon a sminkelésben).
de kaphatóak különböző spirál végű színező fixálók,amik tényleg nagyon természetes hatást eredményeznek. az ilyet ha el is mondod,nem hiszem,hogy megtiltaná.
[link] pl ez nagyon jó és nem is drága. biztos megengedné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!