Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan kérdezzem meg anyát...

Hogyan kérdezzem meg anyát arról, hogy használhatok-e szemöldökceruzát? 13l

Figyelt kérdés

Először is leszögezném,hogy aki be óhajt szólni,keressen egy másik kérdést,mert engem nem hat meg.Meg amúgy sem azt kérdeztem,hogy hogyan köthetnek belém a smink miatt.

Szóval én nem tudom,hogyan kérdezzem meg,mert anya néha ellenzi a sminkelést(még a szempillaspirálon is kiakad),de van amikor nem.Vagyis néha megdicéri ugyan azt mint amiért egyszer kiakad.

Hogyan kérdezzem meg?(két hónap múlva 14 leszek amúgy,ha ez lényeg)13l

2016. aug. 19. 06:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
10-es ez egy nagyszerű rossz ötlet!(bocsi)Anya még életbe nem használt szemöldökceruzát a régi cuccait meg nekem adta vagy négy éve(van egy két használható).....Meg különben is nem átvágni akarom!Akkor tuti lebukok,mert ilyesmikbe nem tudok hitelesen kamuzni sokáig.
2016. aug. 19. 09:47
 12/15 anonim ***** válasza:
89%

Menj oda ès kérdezd meg tőle! Mondd el neki, hogy szeretnéd kipróbálni és nem 7456647 méter hosszú ès 86674 méter vastag szemöldököt szeretnèl, hanem egy teljesen normálisat. Nyugtasd meg, hogy a suliba se szólnak ezért. Ha nem engedi meg, akkor kérdezd meg tőle, hogy hány évesen fogja engedni és addig várj. Esetleg megcsinálhatod a szemöldöködet, amikor anyukád nincs otthon ès utána megmutathatod neki, hogy ez nem is olyan rossz dolog és jól is áll, szépen megcsináltad.

Sok sikert! :)

2016. aug. 19. 10:05
 13/15 anonim ***** válasza:
9%
A hugom 13 évesen használta...mundenki észrevette és cikizték ezért inkább abbahagyta, mondjuk semmi baj a szemöldökével csak neki nem tetszett.
2016. aug. 19. 10:16
 14/15 anonim válasza:
57%
Én 16vagyok, 3.eve festem a szemoldokom mindig, és én nem kérdeztem meg, vettem szépen ceruzát és aztán csak úgy használtam
2016. aug. 19. 10:29
 15/15 anonim ***** válasza:
55%

13 évesen kezdtem sminkelni (igaz a szemöldömömet csak fél éve töltöm ki), de én egyszerűen vasárnap kisminkeltem magam, megkérdeztem anyát, hogy elmehetek e holnap így suliba, azt mondta neki mindegy, csak tanuljak ✌

Spirál, tus és sz.héjfesték volt akkor. Azóta meg már sokkal több XD

Szerintem légy határozott és mondd el neki, hogy te sokkal jobban éreznéd magad/magabizgosabb lennél ha kicsit kitölthetnéd a szemöldöködet, vagy pár árnyalattal sötétítenél rajta. Enyém pl hiányos is meg színe is alig van. Nincs ezzel baj. Ha jól van megcsinálva, a szemöldök az egyik legláthatatlanabb, mégis leglátványosabb sminkforma :)

16/L

2016. aug. 19. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!