Hogyan kérdezzem meg anyát arról, hogy használhatok-e szemöldökceruzát? 13l
Először is leszögezném,hogy aki be óhajt szólni,keressen egy másik kérdést,mert engem nem hat meg.Meg amúgy sem azt kérdeztem,hogy hogyan köthetnek belém a smink miatt.
Szóval én nem tudom,hogyan kérdezzem meg,mert anya néha ellenzi a sminkelést(még a szempillaspirálon is kiakad),de van amikor nem.Vagyis néha megdicéri ugyan azt mint amiért egyszer kiakad.
Hogyan kérdezzem meg?(két hónap múlva 14 leszek amúgy,ha ez lényeg)13l
Menj oda ès kérdezd meg tőle! Mondd el neki, hogy szeretnéd kipróbálni és nem 7456647 méter hosszú ès 86674 méter vastag szemöldököt szeretnèl, hanem egy teljesen normálisat. Nyugtasd meg, hogy a suliba se szólnak ezért. Ha nem engedi meg, akkor kérdezd meg tőle, hogy hány évesen fogja engedni és addig várj. Esetleg megcsinálhatod a szemöldöködet, amikor anyukád nincs otthon ès utána megmutathatod neki, hogy ez nem is olyan rossz dolog és jól is áll, szépen megcsináltad.
Sok sikert! :)
13 évesen kezdtem sminkelni (igaz a szemöldömömet csak fél éve töltöm ki), de én egyszerűen vasárnap kisminkeltem magam, megkérdeztem anyát, hogy elmehetek e holnap így suliba, azt mondta neki mindegy, csak tanuljak ✌
Spirál, tus és sz.héjfesték volt akkor. Azóta meg már sokkal több XD
Szerintem légy határozott és mondd el neki, hogy te sokkal jobban éreznéd magad/magabizgosabb lennél ha kicsit kitölthetnéd a szemöldöködet, vagy pár árnyalattal sötétítenél rajta. Enyém pl hiányos is meg színe is alig van. Nincs ezzel baj. Ha jól van megcsinálva, a szemöldök az egyik legláthatatlanabb, mégis leglátványosabb sminkforma :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!