Hogy kérdezzem meg anyát, hogy gyantázhatom-e a lábam? ( többi lent)
Magánélet annak jár, aki kiharcolja azt.
1. nem kérsz engedélyt, hanem megteszed
2. válaszreakciótól függetlenül indulatoktól mentesen éled tovább az életed, mert ez a TE tested és a TE életed.
Természetesen, ha nem enged el valahova, akkor nem enged el. Megteheti. De neked is vannak eszközeid, érveid, lehetőségeid. Tágítsd a határaidat, szépen lassan! Ez a tinikor feladata! N32
szia szerintem nyugodtan gyantaztasd le a labad edesanyad beleegyezese nelkul is.
Az en anyam is ilyen volt mint a tiad meg a mai napig is vannak ilyen jellegu veszekedesunk pedig lassan 22 vagyok es nem vele elek. Ne legyen lekiismeret furdolasod e miatt hiszen a te testedben neked kell elned es nem anyukadnak. Ezt el kell fogadni es oruljon hogy ilyen turelmes lanya van mint te. En elkezstem lazadni es cseppet sem voltam turelmes. Festettem a hajam piercingek stb. ugyhogy velemenyem szerint emiatt ne fajjon a fejed emiatt.
Miért kell ezt megkérdezni?
Még oké, hogy 12-13 évesen kikéred erről a véleményét, de mégis miért várod anyukád áldását 16 évesen? 2 év múlva már nagykorú vagy...
8-as 9-es tőlem zöld pacsit kaptatok, bármilyen kegyetlen is de igaz :D
A veled egykorú lányok többsége (mert hát nem általánosíthatunk) tényleg már iszik, terhes, vagy fűvel-fával téma. A borotválkozás, gyanta akármi ha szükséges, akkor az annyira egy természetes folyamat, hogy nagyon. HA viszont szőke vagy nagyon világos szőr van a lábadon szerintem sem érdemes borotválnod, mert később erősebb lesz és sötét. Nem tudom gyanta/epilátor esetén miújság van, mert a lábamon nekem annyira világos kis szőr van, hogy nem borotválom. De a hónalj más tészta... azt mindig, főleg nyáron.
Szerintem mond meg anyukádnak, hogy nagyon kellemetlen ha szőrös a hónaljad és látszik és szúr és viszket ha megizzadsz, főleg, hogy nyár jön. Szerintem van annyi saját tapasztalata, hogy simán megérti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!