Hogy kérdezzem meg anyát, hogy gyantázhatom-e a lábam? ( többi lent)
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és anya azt sem engedi, hogy a hónaljam leborotváljam. Viszont másokhoz úgy áll hozzá, pl az unokahúgomnak barátja van, h ez természetes dolog, nekem meg olyanokat mond, hogy 21 éves koromig moziba sem mehetek fiúval, akkor sem ha barát. Tehát totál nem tudok rajta kiigazodni, jelenleg tudtán kívül borotválom a lábam és a hónaljam, de bűntudatom van, és nem tudom, hogy mit mondjak neki, hogy felfogja végre, hogy én nem ő vagyok, és hogy igenis szeretnék 16 évesen normális melltartót hordani, szőrteleníteni, és nem úgy tenni, mintha csak lányokat ismernék..2016. jún. 18. 18:35
11/16 anonim válasza:
Csinálj amit akarsz. Ha anyád hisztizik akkor adj neki egy taslit.
12/16 anonim válasza:
Mindig van egy ostoba aki terjeszti a "ne borotváld, mert megerősödik" baromságot..? NEM erősödik tőle, már ezerszer el lett magyarázva. Másrészt a világos kis szőr is igénytelen. Lehet, hogy sötétben, messziről nem látszik... :)
13/16 anonim válasza:
"Csinálj amit akarsz. Ha anyád hisztizik akkor adj neki egy taslit."
Elképesztő mennyire sok tiszteletlen gyerek van. Bár ez a szülők hibája is. Nevelni nem sokan tudnak.
A borotvától pedig erősödik a szőr. Nem vagyok vak. Anyu lábán is egyre sötétebb, erősebb lett tőle. Jól látható módon. Azóta másképp csinálja.
14/16 anonim válasza:
Az öregedéssel együtt erősödik, sötétül, nem azért mert borotválta... te jó ég. Mennyi tudatlan...
15/16 anonim válasza:
Szerintem nem kell engedelyt kerned emiatt. Majd megbekel egy ido utan. Probalj a kedveben jarnines akkor talan eltereled a figyelmet a haragrol es inkabb azt gondolja: najo, megvert az isten ezzel a lannxal remdesen, meg a labat is gyantazza, micsoda erkolcstelenseg, na de folyton segit, stb.., megbocsatok. Vagy nem tom mit gondolha anyukad. De egy ido utan csak elfelejti a dolgot.... az meg h nem borotvalhatod a honaljadat neharagudj de eleg fura.... elvarna h folyton budos legyel? Ez mar apoltsag kerdese. Na remelem hasznos voltam. Amugy en a helyedben nem nagyon foglalkoznek vele...
16/16 anonim válasza:
"Az öregedéssel együtt erősödik, sötétül, nem azért mert borotválta... te jó ég. Mennyi tudatlan..."
Na persze. A tizenéves rokonom is biztos öregszik. Érdekes, hogy előtte nem erősödött. Az is, hogy annak nem, aki másképp szőrtelenít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!