Hogy kérdezzem meg anyát, hogy gyantázhatom-e a lábam? (
többi lent)
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és anya azt sem engedi, hogy a hónaljam leborotváljam. Viszont másokhoz úgy áll hozzá, pl az unokahúgomnak barátja van, h ez természetes dolog, nekem meg olyanokat mond, hogy 21 éves koromig moziba sem mehetek fiúval, akkor sem ha barát. Tehát totál nem tudok rajta kiigazodni, jelenleg tudtán kívül borotválom a lábam és a hónaljam, de bűntudatom van, és nem tudom, hogy mit mondjak neki, hogy felfogja végre, hogy én nem ő vagyok, és hogy igenis szeretnék 16 évesen normális melltartót hordani, szőrteleníteni, és nem úgy tenni, mintha csak lányokat ismernék..
Csinálj amit akarsz. Ha anyád hisztizik akkor adj neki egy taslit.
2016. jún. 19. 07:26
12/16 anonim válasza:
Mindig van egy ostoba aki terjeszti a "ne borotváld, mert megerősödik" baromságot..? NEM erősödik tőle, már ezerszer el lett magyarázva. Másrészt a világos kis szőr is igénytelen. Lehet, hogy sötétben, messziről nem látszik... :)
2016. jún. 19. 09:37
13/16 anonim válasza:
"Csinálj amit akarsz. Ha anyád hisztizik akkor adj neki egy taslit."
Elképesztő mennyire sok tiszteletlen gyerek van. Bár ez a szülők hibája is. Nevelni nem sokan tudnak.
A borotvától pedig erősödik a szőr. Nem vagyok vak. Anyu lábán is egyre sötétebb, erősebb lett tőle. Jól látható módon. Azóta másképp csinálja.
2016. jún. 19. 11:41
14/16 anonim válasza:
Az öregedéssel együtt erősödik, sötétül, nem azért mert borotválta... te jó ég. Mennyi tudatlan...
2016. jún. 19. 12:06
15/16 anonim válasza:
Szerintem nem kell engedelyt kerned emiatt. Majd megbekel egy ido utan. Probalj a kedveben jarnines akkor talan eltereled a figyelmet a haragrol es inkabb azt gondolja: najo, megvert az isten ezzel a lannxal remdesen, meg a labat is gyantazza, micsoda erkolcstelenseg, na de folyton segit, stb.., megbocsatok. Vagy nem tom mit gondolha anyukad. De egy ido utan csak elfelejti a dolgot.... az meg h nem borotvalhatod a honaljadat neharagudj de eleg fura.... elvarna h folyton budos legyel? Ez mar apoltsag kerdese. Na remelem hasznos voltam. Amugy en a helyedben nem nagyon foglalkoznek vele...
2016. jún. 19. 13:30
16/16 anonim válasza:
"Az öregedéssel együtt erősödik, sötétül, nem azért mert borotválta... te jó ég. Mennyi tudatlan..."
Na persze. A tizenéves rokonom is biztos öregszik. Érdekes, hogy előtte nem erősödött. Az is, hogy annak nem, aki másképp szőrtelenít.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.