Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kérdezzem meg, vagy hogy...

Hogy kérdezzem meg, vagy hogy mondjam el?

Figyelt kérdés
14éves vagyok és sok osztálytársamnak van már műkörme,én is szeretnék nekem mindig csak sima lakk lehet de azt is csak én csinàlhatom és persze halványan!!Hogy kérdezzem meg hogy nekem nem lehetne-e ??
2016. jan. 4. 18:47
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Esetleg a gél lakk nem jó? Inkább ez, mint műköröm - drága mulatság is hosszabb távon.
2016. jan. 4. 18:53
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
előszőr a gél lakkal próbálkozz, mert nem fogják megengedni. nekem is mű körmöm van egyébként, de szerintem vissza térek a gél lakkhoz, 15l
2016. jan. 4. 19:03
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
Fél évig volt műkörmöm, zselé és pocelán is. Én is vissza tértem a géllakhoz, most meg teljesen természetes. És ezt szeretem a legjobban. Állandóan kopogtam a körmömmel, már engem idegesített. Mindenbe beleakadt, volt hogy majdnem leszakitottam a körmöm, hetek(!!!) Voltak mire úgy elmúlt a fájdalom, hogy nem lettem rosszul ha hozzá ért valamihez. Szép szép, de nagy szívás. Plusz rengeteg ember utána nem foglalkozik vele. Egyik munkatársam körme alul (nem a műköröm alatt hanem ami már lenőtt köröm) olyan retkes volt, hogy rossz volt rá nézni.
2016. jan. 4. 19:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat megpróbálom akkor a gélt!️
2016. jan. 4. 19:52
 5/6 anonim ***** válasza:
4%
A szülőnek ebbe nincs túl sok beleszólása.
2016. jan. 4. 20:17
 6/6 anonim ***** válasza:
80%
A férfiak nagy része undorodik a műkörmöktől, és nem is 14 éves kislányoknak való. Ezzel csak a korodbeli lányok tiszteletét akarod kivívni, ugye? Felesleges, ne akarj megfelelni másoknak.
2016. jan. 4. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!