Miért csinálja?
Figyelt kérdés
Anyám mostanában azt mondja hogy öngyilkos akar lenni. Ma annyira elmérgesedett a vitánk és mondta hogy az akar lenni. Erre én odadobtam neki a gyógyszereket, hogy tessék mire vársz. Erre ugye semmit nem csinált. Vigan netezik most.2017. febr. 9. 18:44
1/5 anonim 

válasza:

Depressziós. Te meg nagyon empatikus vagy. Az meg, hogy netezik, még nem jelenti, hogy hej, de jó kedve van, de legalább addig se a szuper együttérző gyereke utálkozó képét kell látnia, aki meg se próbálja megérteni.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok együtt érző???? Mindennap elmond mindennek. Haza adom a fizetésemet ha költök belőle már az a baj. Állandóan fenyeget, volt hogy nekem jött.
2017. febr. 9. 18:59
3/5 anonim 

válasza:

Nyugodj meg, te is, Ő is dühből mondta... Én is szoktam sajnos ilyeneket, mindig megbánom... Csak addig nem fajuljon a dolog, míg tényleg meg nem teszi :(
4/5 anonim 

válasza:

Akkor költözz el. De ha ezeket nem írod le, csak a nem túl kedves reakciódat, akkor a kávézaccból nem tudom kiolvasni, hogy te csak egy szerencsétlen áldozat vagy, s anyád már akkor bűnös volt, mikor megfogant. Viszont akkor sem a lehető legszebben reagáltad le a dolgot, úgyhogy ez a része ne neked álljon feljebb.
5/5 anonim 

válasza:

a pénz hiány kikésziti az embert és a bunko1ágod rá is dob egy lapáttal
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!