Szerintetek az normális h az anyja a lányát minden este szájon csókolja?
Igen, teljesen normális, nevelés kérdése.
Ha már felnőtt korában is folytatódik ez a viselkedés az anya részéről, akkor lehet hogy ott már zavarok vannak a fejben.
Vannak olyan családok, ahol szokás. Akiknél nem, azoknak furcsa lehet, én sem tudnám elképzelni, hogy anyukámnak szájra puszit adok, de ahol így szokták, ott teljesen normálisnak tekintik.
Néha amúgy filmekben is látni, hogy anya/apa szájra puszit ad a gyereknek.
Elég nehéz kérdés és szerintem a vélemények eléggé megoszlóak.
Gondolom az anya úgy tekint a lányára, mint az ő KICSI lánya. Még annak ellenére, hogy 14 éves kicsi maradt. Hasonlóképpen érez a lány is. Amíg ez nem kellemetlen a lánynak és az anyának a szűk családi körben, addig szerintem ok. Bár nyilvánosság előtt vagy hangoztatni már lehet nem kéne.
És egy rendes családi kapcsolatot értek, semmi egyéb szexualitás és hasonlókat NEM belekeverve.
Inkább egy megszokásnak mondanám, ami már hosszú ideje tart. Én nem tartom furcsának, meg tudom érteni. Most este ad egy jó éjt puszit a lányának, ennyi és szerintem mindketten így éreznek. Ki tud még erről alapesetben? Senki. Max az apa és testvér, ha van. Meg max, aki az ablakon leskelődik xD
Én ezt inkább mások előtt tartanám furcsának. Hozzád, hogy jutott ez az infó? Netán te leskelődtél?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!