Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem világosítottak fel?

Miért nem világosítottak fel?

Figyelt kérdés
11/l vagyok és a szüleim semmit sem mondtak el mindent a barátnőimtől meg a nettől tudok. Találtam óvszert is de nem mondtam el nekeik.
2017. febr. 8. 17:03
 1/10 anonim ***** válasza:
56%

MERT 11 ÉVES VAGY!!!!

MENJ VISSZA ÉS JÁTSZ A BABÁIDDAL

2017. febr. 8. 17:13
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon sokunkat nem világosítottak fel a szüleink,hidd el.Az persze nem azt jelenti,hogyha kérdéssel fordulsz hozzájuk akkor nem válaszolnának szívesen.

Gondolj bele,hogy nekünk idősebbeknek meg még nehezebb volt belerázódni a dolgokba mert még internet sem volt,csak pár gagyi felvilágosító füzet,meg előadás,a biológia órákon kívül.

Apropó,azért felvilágosító órát tartottak már nektek nem?

2017. febr. 8. 17:13
 3/10 anonim ***** válasza:
55%
Mikor 11 voltam engem sem világosítottak még fel. Akkor még nagyon korai, semmi értelme nem lenne, annyi idősen még nagyon gyerek vagy, még egyértelműen nem élsz nemi életet (bár a mai világban már ki tudja...)
2017. febr. 8. 17:15
 4/10 anonim ***** válasza:
40%
#2 vagyok,most esik le,hogy csak 6.-ban van felvilágosítás,bocsi.
2017. febr. 8. 17:18
 5/10 anonim ***** válasza:
61%

Már ne haragudjatok, de egy 11 éves lánynak már igenis tudnia kell pár dologról!!! Ezért van ez a sok abortusz, a szülő nem hajlandó beszélni róla, pedig fontos lenne!!! Engem 11 évesen, igaz nem anyám, de a bátyám felvilágosított és ezért most nagyon-nagyon hálás vagyok neki.

Kérdező: Vigyázz, mert a net fele nem igaz! Feltétlen próbáld anyudat rávenni arra, hogy beszéljen veled!!! :)

2017. febr. 8. 17:25
 6/10 anonim ***** válasza:
30%
Kicsi jány, rákattant a témára. Azt hiszem megvan az új rezidens házitrollunk: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__84193..
2017. febr. 8. 17:45
 7/10 anonim ***** válasza:
72%

Az se feltétlenül jó, ha kap felvilágosítást a gyerek: 9 éves koromban anyám nekem szegezte a kérdést, hogy van-e fiúm?! Azt se tudtam mi az. Köpni-nyelni nem tudtam, azt válaszoltam, hogy nincs, hiszen nem volt. Anyám reakciója: jó, de ha lenne, akkor szóljak, mert elvisz orvoshoz, és kapok gyógyszert. XDDDD

18 éves elmúltam, mikor elvesztettem a szüzességem. Anyám reakciója (húgom benyitott a szobámba, és látta, hogy egy fiúval alszom, és persze azonnal leadta a forródrótot): ő mekkorát csalódott bennem, hogy képzelem, hogy egy ágyban alszom egy fiúval...?! XDDDD Fuckin' logic XDDD

2017. febr. 8. 18:08
 8/10 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező!Olvasgasd az alábbi oldalt:

[link]

Könyvet is tudok ajánlani, Sylvia Schneider - Válaszok lányoknak

2017. febr. 8. 18:16
 9/10 anonim ***** válasza:
44%
Kislány, miről akartál volna felvilágosulni a szüleid által? Ha kérdésed volt, miért nem tetted fel? Gyanítom a szüleid sem rendelkeznek a gondolatolvasás szuperképességével, és van az a mondás, hogy néma gyereknek anyja sem...
2017. febr. 8. 18:49
 10/10 anonim ***** válasza:
63%
Engem sosem világosítottak fel :D
2017. febr. 8. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!