Miért nem világosítottak fel?
MERT 11 ÉVES VAGY!!!!
MENJ VISSZA ÉS JÁTSZ A BABÁIDDAL
Nagyon sokunkat nem világosítottak fel a szüleink,hidd el.Az persze nem azt jelenti,hogyha kérdéssel fordulsz hozzájuk akkor nem válaszolnának szívesen.
Gondolj bele,hogy nekünk idősebbeknek meg még nehezebb volt belerázódni a dolgokba mert még internet sem volt,csak pár gagyi felvilágosító füzet,meg előadás,a biológia órákon kívül.
Apropó,azért felvilágosító órát tartottak már nektek nem?
Már ne haragudjatok, de egy 11 éves lánynak már igenis tudnia kell pár dologról!!! Ezért van ez a sok abortusz, a szülő nem hajlandó beszélni róla, pedig fontos lenne!!! Engem 11 évesen, igaz nem anyám, de a bátyám felvilágosított és ezért most nagyon-nagyon hálás vagyok neki.
Kérdező: Vigyázz, mert a net fele nem igaz! Feltétlen próbáld anyudat rávenni arra, hogy beszéljen veled!!! :)
Az se feltétlenül jó, ha kap felvilágosítást a gyerek: 9 éves koromban anyám nekem szegezte a kérdést, hogy van-e fiúm?! Azt se tudtam mi az. Köpni-nyelni nem tudtam, azt válaszoltam, hogy nincs, hiszen nem volt. Anyám reakciója: jó, de ha lenne, akkor szóljak, mert elvisz orvoshoz, és kapok gyógyszert. XDDDD
18 éves elmúltam, mikor elvesztettem a szüzességem. Anyám reakciója (húgom benyitott a szobámba, és látta, hogy egy fiúval alszom, és persze azonnal leadta a forródrótot): ő mekkorát csalódott bennem, hogy képzelem, hogy egy ágyban alszom egy fiúval...?! XDDDD Fuckin' logic XDDD
Kérdező!Olvasgasd az alábbi oldalt:
Könyvet is tudok ajánlani, Sylvia Schneider - Válaszok lányoknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!