Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim miért vannak ezen...

A szüleim miért vannak ezen ennyire kiadkadva?

Figyelt kérdés

12/L

Na,úgy röviden jellemezném magam

Kitűnő tanuló(iszonyat erős gimiben)

Egyik legmenőbb lány

Ragaszkódós

Néha akaratos

De sokak szerint parancsolgatós vagy(ne úgy képzeljétek el,mint eg diktátor!

Finoman megmondom,hogy mit hogy kellene csinálni,szó nélkül végrehajtják,úgy hogy a haverjaim)

Kissé pimasz

Na szóval Szüleim szerint"elszálltam"

Van egy tanár akit az egész osztály utál,ezért órán szívatjuk(egész órán duma,visszaszólogatás,röhögés)

Anyuék megtudták,és tökre pikkelnek most rám.Oké,én is röhögtem,de nem annyira

Elvileg a telózás is túl sok(pedig nem hinném)

És egyfolytában az a bajuk,hogy a szobámba vagyok.

De most úgy komolyan?!

Mégis hol lennék?!

Nem fogok fel-le járkálni a ázban!

Meg,hogyga teló,akkor legtöbbször chat,youtube,interbet

De szerintem minden korombeli ilyen

Most a kérdés:ezért miért kell engem leszidni meg percenkánt rám rivallni?!

Annyira nem értem....

2017. febr. 6. 21:06
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
29 vagyok. Azt akartam írni, hogy mindig voltak megvesztegethető tanárok. Csak rosszul fogalmaztam, de értitek.
2017. febr. 6. 23:25
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

Pimasz nagyképü,gyerek vagy aki még tanárt sem tiszteli ,

És korosztályodbol nem mindenki ilyen fiaim nem ilyenek azok tanulnak tanárokat nem nevetik ki tisztelik,igaz a szabad idejükben ha nem tanulnak ,akkor ök is szivesen játszanak telefonon,vagy tableten.ez nem baj.

Szüleidnek igazukvan mindenben.

2017. febr. 7. 06:50
 33/45 anonim ***** válasza:
100%

Majd kinövöd.

Egyébként szerinted mi vagy, ha nem kislány? :D

2017. febr. 7. 09:06
 34/45 anonim ***** válasza:
21%
amúgy 12 évesen még általános iskolába kéne járnod. bénán jött össze a kamuzás, vagy te is egy szupergyerek vagy? amúgy engem nem irritálsz annyira, mint a többi válaszolót, miért is irritálnál, hiszen ezt az egész kérdést azért írtad ki, hogy provokálj és menőzhess. amúgy a te korodban hasonlóan idegesítő kis pukkancs voltam, én is azzal kompenzáltam a duciságomat és azt, hogy emiatt gyűlöltem magamat, hogy én voltam a leghangosabb az osztályban, én szólogattam be mindenkinek, én cukkoltam a tanárokat, folyton vicces beszólásaim voltak, csak hogy nehogy véletlenül valaki engem szégyenítsen meg, és feltűnjön nekik, hogy mennyire önbizalomhiányos vagyok és kétségbeesett.
2017. febr. 7. 13:08
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen helyesírással kitűnő vagy? Hát nincs több kérdésem...tudom tudom mindjárt jön hogy telóról írtad...
2017. febr. 7. 14:30
 36/45 A kérdező kommentje:

Na idefegyeljetek!

Összegyűlt nemtom hány kérdés.Azok közül max.egy a felhasználható.

Akik meg írták,hogy általános sulisnak kéne lennem,el van tévedve!

Van 8 és 6 osztályos gimnáziumok is,nem csak a sima 4!

Egyáltalán nem a türelem az erősségem,szóval elnézést,hogy vannak gépelési hibáim!

Te jó ég,már mindenki kötözködik?!

2017. febr. 7. 15:03
 37/45 anonim ***** válasza:
Kedves (?) kitűnő (?) kislány. Légy oly szíves az írásjelek után egy szóközt nyomni, mert baromi idegesítő így olvasni.
2017. febr. 7. 15:37
 38/45 anonim ***** válasza:

"Egyik legmenőbb lány"

Na már itt éreztem, hogy el vagy szálva magadtól. Remélem, majd kinővöd.

2017. febr. 7. 15:49
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
Nyelvtanból is kitűnő vagy, mert nem úgy tűnik...
2017. febr. 7. 16:14
 40/45 anonim válasza:
100%
én is szívesen segítenék egy kicsit, hogy magadba szállhass, de az előttem írók már mindent elmondtak, arról nem is beszélve, hogy ekkora egóval hiába mondja neked közel 40 ember hogy tévedsz, úgysem látod be. csak annyit szeretnék mondani,hogy a jövőd érdekében gondolkodj el azon egy kicsit, hogy vajon tényleg igazad van-e, és hogy rendben van-e, ahogyan viselkedsz, mert később nagyon megfogod bánni ha most nem szállsz magadba. nem csak a munkára, és a jövőbeli főnököddel való kapcsolatodra gondolok, hanem a barátaidra is. ha így folytatod egy szép napon egyedül fogod találni magad, mert mindenki rád unt, és a parancsolgatásodra. csak ennyit akartam. nem hiszem hogy felfogtad amit mondani próbáltam neked, vagy legalábbis komolyan nem fogod venni, de meg kellett próbálnom.
2017. febr. 7. 17:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!