Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim miért vannak ezen...

A szüleim miért vannak ezen ennyire kiadkadva?

Figyelt kérdés

12/L

Na,úgy röviden jellemezném magam

Kitűnő tanuló(iszonyat erős gimiben)

Egyik legmenőbb lány

Ragaszkódós

Néha akaratos

De sokak szerint parancsolgatós vagy(ne úgy képzeljétek el,mint eg diktátor!

Finoman megmondom,hogy mit hogy kellene csinálni,szó nélkül végrehajtják,úgy hogy a haverjaim)

Kissé pimasz

Na szóval Szüleim szerint"elszálltam"

Van egy tanár akit az egész osztály utál,ezért órán szívatjuk(egész órán duma,visszaszólogatás,röhögés)

Anyuék megtudták,és tökre pikkelnek most rám.Oké,én is röhögtem,de nem annyira

Elvileg a telózás is túl sok(pedig nem hinném)

És egyfolytában az a bajuk,hogy a szobámba vagyok.

De most úgy komolyan?!

Mégis hol lennék?!

Nem fogok fel-le járkálni a ázban!

Meg,hogyga teló,akkor legtöbbször chat,youtube,interbet

De szerintem minden korombeli ilyen

Most a kérdés:ezért miért kell engem leszidni meg percenkánt rám rivallni?!

Annyira nem értem....

2017. febr. 6. 21:06
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
96%

"Na,ettől féltem!

RÖgtön a kislányozás,és egyebek "

Miért, mit írjunk?

Egy 12 éves gyerek vagy.

Talán dicsérjünk meg? Beképzelt, öntelt kis liba vagy, nem is értem, miért nem tett még valaki helyre.

2017. febr. 6. 22:12
 22/45 anonim ***** válasza:
18%

Az elírásért nem kell piszkálni, itt ezek vannak, nem helyesírási hibák.

Csak azt tudom mondani, mint az előzők.

2017. febr. 6. 22:13
 23/45 anonim ***** válasza:
94%

Azt képzeled az ilyen viselkedéstől leszel nagylány? Mi lesz később? Ha ezt ennyire menőnek tartod, talán káros szenvedélyeid vannak már? Szóban meg olyan csúnyán beszélsz, hogy vízzel meg szappannal kéne kimosni a szádat? Azt is nagyon menőnek tartják a tizenévesek.

22. Akár helyesírási hiba, akár elírás, ha már azzal hivalkodik, hogy kitűnő, figyelni kellene a leütésekre. Vagy ne írja, hogy milyen tanuló, mert nem ezen van a hangsúly. Attól még nem kell szemtelennek lenni a tanárral.

2017. febr. 6. 22:25
 24/45 anonim ***** válasza:
94%

Huuu..te mennyire idegesitő személy lehetsz...már igy amiket irtál magadról. Gáz.

Add át üdvözletem a szüleidnek és üzenem, hogy fogjanak keményebben, mert nagyon ki van nyilva a csipád.

2017. febr. 6. 22:30
 25/45 anonim ***** válasza:
91%

Igaz, én nem is védtem, szerintem is dühítő amit csinál.

Alig vagyok pár évvel idősebb, de utálom a korosztályom. Ők is ilyenek, röhögcsélnek az órán, feleselnek a tanárral, és én szívok, mert nem értem meg a tananyagot.

2017. febr. 6. 22:31
 26/45 anonim ***** válasza:
4%
Önbizalom pipa, merészség pipa, odaadás pipa, harc pipa, tehetség, ész pipa hülye szülők pipa (ezt te is megszívtad) Sok sikert a jövőbe mert ezekkel az adottságokkal, és ha mellé tényleg jól vágod a jövőbeli munkáddal kapcsolatos tantárgyat akkor nagyon sokra viheted!!!!! sok sikert (saját tapasztalatból mondom h nyavajognak, de amikor látod az arckifejezésüket amikor az első fizud több mint az övék 30 éves pályával az felbecsülhetetlen. Ezután meg vagy elismerik hogy igazad volt vagy nem de magukba érzik mindegy ez a te nézőpontodból).
2017. febr. 6. 22:55
 27/45 anonim ***** válasza:
94%

"Ragaszkódós"

"szobámba vagyok"

És kitűnő tanuló vagy egy iszonyat erős gimiben. ;-)

Mesélj még.

2017. febr. 6. 22:56
 28/45 anonim ***** válasza:
94%

26-os te rettenetesen el vagy tévedve.

Nincs itt semmiféle önbizalom, önteltség van csak.

Nincs intelligencia, mert a helyesírása szörnyű. Nem, nem az elgépelések miatt.

Ez egy elcseszett kis senki, felnőttkorában meg egy elcseszett nagy senki lesz.

2017. febr. 6. 23:01
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már nem is olvassa. Vagy azért, mert megírtuk, hogy igazuk van a szüleinek, vagy azért mert jó gyerek módjára lefeküdt aludni. Annyi érdekes kérdés van még a témában. Akit meg gyerekkorában így elkényeztettek, az felnőtt korában is azt fogja képzelni magáról, hogy ő a megtestesült tökéletesség. Rengeteg ilyen van. Sokszor el kell ahhoz esnie egy embernek, hogy belássa, hogy benne van a hiba. A kitűnő bizonyítvány pedig smafu. (Ha valóban az.) A tanárok sohasem voltak megvesztegethetetlenek.
2017. febr. 6. 23:11
 30/45 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem lehagyta a mondat végét:

"Finoman megmondom,hogy mit hogy kellene csinálni,szó nélkül végrehajtják,úgy hogy a haverjaim ott állnak körülöttük, és lóbálják a baseball-ütőt" :D

2017. febr. 6. 23:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!