Mit tegyek? 14/L

Figyelt kérdés

Anyával eddig jó volt a kapcsolatom, voltak vitáink, de jól elvoltunk együtt, sokat nevettünk stb.

Aztán most az utóbbi időben eltávolodtunk egymástól, és fogalmam sincs miért, mikor. Annyit vettem észre mostanság, hogy akármit mesélnék neki, nem érdekli, inkább megy és csinál valami mást, belém köt több dologban is.

Pedig most egy viszonylag nehezebb időszakon megyek keresztül, hiszen készülök a szóbeli felvételire, ezelőtt pedig az írásbelire készültem. A végére teljesen kikészültem, valamint féltem a pontszámomtól is, ebből anyáék semmit nem vettek észre, csak a tanáraim. Pedig most nagy szükségem lenne legalább a szüleim támogatására.

Próbáltam említeni anyának, hogy mostanában keveset beszélünk, de még csak nem is válaszolt rá.

Nem tudom mit tehetnék, nekem nagyon rosszul esik ez az egész dolog.

Várjak, míg vége a felvételinek, hátha addigra elmúlik vagy mit tegyek?

2017. febr. 4. 23:48
 1/5 anonim válasza:
100%

Lehet menstruál

Komolyra véve, lehet neki is rosszabb napjai vannak, vagy csak nem bírja egyszerüen. Figyeld mikor van jobb kedvébrn és akkor próbálkozz nála

2017. febr. 5. 00:09
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Beszélgess több családtaggal is, esetleg barátokkal ne kizárólag vele.
2017. febr. 5. 00:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is ezt csinalta anyam regen, mikor annyi idos voltam mint te, beszeltem hozza , O meg kozben jott ment, csinalt vmi mast, mintha nem is erdekelne mit mondok neki...

Azt vettem eszre, hogy inkabb akkor valtott at ilyen passzivba, ha vmi problemamat probaltam megbeszelni vele. Mintha homokba dugta volna a fejet, es ha nem hallja vagy nem vesz rola tudomast, akkor nincs. En nem talaltam ra megoldast a sok ev alatt. Probaltam vele ezt megbeszelni, de csak haritott. Utana inkabb nem beszeltem vele egyaltalan, nem tudtam ezzel mit kezdeni.

Biztos amugy megvan a maga baja anyukadnak is, vagy csak rossz napja van, vagy csak harit o is, lehet pont amiatt hogy egyre nagyobb leszel, kozepsuli stb. es kicsit szorong amiatt hogy lassan fenosz, vagy pont hogy azert mert egyre nagyobb vagy, es ugy gondolja iit az ideje elkezdened onalloan kezeli es megoldani a gonjaidat...

De az is lehet, hogy vmi anyagi probkemaja van...legtobb szulo olyankor zarkozik be.

Probalj massal is beszelgetni ezekrol, lehet kapsz nehany hasznos tanacsot, vagy csak segitenek mashonnan latni a gonjaidat.

2017. febr. 5. 06:52
 4/5 anonim ***** válasza:
18%
Hát ha nekem is gondon van, bármi, akkor pont nem érdekel egy gyerek nyügje... tudom, bunkóság, de a feélvételi x dolog, de a munkahelyi/párkapcsolati problémák igencsak fontosabbak ennél.
2017. febr. 5. 09:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. febr. 5. 10:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!