Édesanyám botoxoltatni akar. Hogy beszélhetném le róla?
Köszönöm a válaszokat!
Az anyukám pedig 43 éves
Én kipróbáltam a botoxot, és soha többet nem tenném.
Miért? Én csak a homlokom közepére kértem pár szúrást, mert ott van sokaknak az a ránc és nagyon zavart. Valójában a botox nem a ráncot mulasztja el, hanem, mivel lebénítja az arcizmokat, így nem tudod ráncolni és ezért nem "ráncolódik" azon a helyen az arc (de ami már ott volt ránc, az NEM tűnik el.)
Viszont BORZASZTÓ érzés, hogy az arc azon a helyen konkrétan béna, lehetetlen mozgatni az izmokat, nagyon ijesztő érzés.
3 hónapig tart amúgy a hatása, nálam napra pontosan addig tartott. soha többet nem csináltattam és nem is fogok, nem ér annyit, hogy újra át kelljen élnem ezt az ijesztő érzést
Minek beszélnéd le róla?
Nem kell túlzásba vinni és úgyis elmúlik 3-4 hónap alatt a hatása.
A majdnem 70 éves nagymamám is csinálja és semmi baja tőle. Ez is olyan mint bármi más, nem kell túlzásba vinni, ennyi.
Miért akarod lebeszélni róla? Nem a te dolgod. Kipróbálja és kész, semmi rettenetes nem fog történni.
Hagyjad ...Valószínűleg ő is látott már elrettentő példát ,és nem lárvaszeru arcot akar magának csináltatni .
Ez az ő döntése !!! Meglàtod ...Biztosan jól fog sikerülni ,és amúgy sem végleges beavatkozàs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!