Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Össze vesztem Anyával Többi lent?

Össze vesztem Anyával Többi lent?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok a vőlegényemel több mint másféléve vagyunk együtt nagyon szeresünk egymást mindent meg kapunk egymástól decemberbe megint meg kérte a kezem hogy össze szeretne velem költözni májusba és esküvőt de mi már az az előtt le feküdtünk mikor szóba se jött és este anya rá kérdezett hogy meg történt már de elég durván és a párom csak védeni akart hogy ne verjen meg és tagadtunk muszájt volt elmondani mert akkor hajon fogvás vitt volna a nőgyógyászatra és ahogy ki derült mind páromat is és engem utál mert bizzot bennünk de mai világba szerintem még katalin hercegnő se megyen szűzen férjhez és nekem ő volt az első ilyenkor mit lehet csinálni próbáltam beszélni vele de meg se hallgat Félek :( voltatok hasonló helyzetbe segítsetek
2017. febr. 2. 10:19
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Temperamentumosabbak vagytok, egy-két nap múlva majd lenyugszik. Úgy látszik ilyenkor a viselkedésetek nem csak külső szemlélőnek félelmetes, hanem még belülről is annak látjátok.

20 éve, amikor sorkatona voltam századunkon két egyébként egész jó lelkű cigány srác összeveszett, az egyik a másik vállába kb. 5 centi mélyen beleszúrta a bicskáját. Utána meg ők kérlelték a századparancsnokot, hogy ne csináljon belőle ügyet, mert hogy ők már csak ilyenek. Megúszták, mert alakulat orvosa mondta, hogy nem súlyos a sérülés, parancsnokok is jó indulatúak voltak.

2017. febr. 2. 12:13
 12/30 anonim ***** válasza:
92%
Ugyanezért történt Olaszliszka is... Mert temperamentumosabbak :(
2017. febr. 2. 12:30
 13/30 anonim ***** válasza:
Elnézést, ez utóbbit nem kellett volna leírnom.
2017. febr. 2. 12:40
 14/30 anonim ***** válasza:
0%
Hát igen. Sok nép női erkölcsösebb a mai magyar nőknél. Nehéz neked is annak maradni közöttük. A cigányokat már rég többre tartom egyébként : ezerszer családcentrikusabb, összetartóbb és hagyománytisztelőbb, kultúra megörzőbb nép. Ha a magyar fele ennyira az lenne, nem itt tartana.
2017. febr. 2. 12:51
 15/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és valaki volt ilyen helyzedben??
2017. febr. 2. 12:56
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Neharagudjá má de mit játsza anyud magát? Tudja hogy egyutt vagytok jár hozzátok a fiú mit gondolt?? Ha olyan tisztességes asszony akar lenni nem most kellet volna hanem nem kellet volna megengedni hogy összejárjatok. Te mondtad romunglica vagy akkor mit teszi anyud a nagy olácigányt. Nektek meg minek kellet elmondani?anyudnak nagyon nincs igaza hogy igy viselkedik. Majd megenyhül de eldönthetné hogy most akkor olá vagy romungro.
2017. febr. 2. 13:27
 17/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ igazad van nem tudom mi lett vele igaz hogy nagy trauma érte meg halt az édesanyja de akkor is nagyon rossz így igaz hogy magyar cigányok vagyunk egyáltalán nincs oláh cigány bennünk :(
2017. febr. 2. 13:32
 18/30 A kérdező kommentje:
Mert ha nem mondom meg akkor nőgyógyászhoz vitt volna ami sokal rosszab
2017. febr. 2. 13:33
 19/30 anonim ***** válasza:

szia!

picit legyél türelmesebb, majd lenyugszik anyukád..idő kérdése!

amúgy én nem voltam iylen helyzetben

24 éves vagyok, 3 éve vagyunk együtt a párommal, de még nem beszéltünk az eljegyzésről...de picit félek hogy anya ellenezné...

nem tudom miért, de vannak ilyen szigorú anyák látod, akik nehezen engedik el az egyke (pl én) lányok kezét...

2017. febr. 2. 13:40
 20/30 A kérdező kommentje:
A te válaszod nem kértem
2017. febr. 2. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!