Össze vesztem Anyával Többi lent?

Temperamentumosabbak vagytok, egy-két nap múlva majd lenyugszik. Úgy látszik ilyenkor a viselkedésetek nem csak külső szemlélőnek félelmetes, hanem még belülről is annak látjátok.
20 éve, amikor sorkatona voltam századunkon két egyébként egész jó lelkű cigány srác összeveszett, az egyik a másik vállába kb. 5 centi mélyen beleszúrta a bicskáját. Utána meg ők kérlelték a századparancsnokot, hogy ne csináljon belőle ügyet, mert hogy ők már csak ilyenek. Megúszták, mert alakulat orvosa mondta, hogy nem súlyos a sérülés, parancsnokok is jó indulatúak voltak.

szia!
picit legyél türelmesebb, majd lenyugszik anyukád..idő kérdése!
amúgy én nem voltam iylen helyzetben
24 éves vagyok, 3 éve vagyunk együtt a párommal, de még nem beszéltünk az eljegyzésről...de picit félek hogy anya ellenezné...
nem tudom miért, de vannak ilyen szigorú anyák látod, akik nehezen engedik el az egyke (pl én) lányok kezét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!