Ez lehetséges? A lányom beleszeretett a barátnőjébe.

Akkor leszbikus. Ez van. Igazából ha a fejed tetejére álltok, ez változni akkor sem fog. Azért 2017-ben ilyenen megdöbbeni már...
Attól mert nőt szerete, az ugyanolyan szeretet, mintha férfi lenne a párja, csak unoka nem lesz a hagyományos úton.

Igen, lehetséges. Igaz, nekem férfi volt a barátom, és nem is volt gyerekkori barátság, hanem egészen új - de akár hiszitek, akár nem, az elején A4-es barátság volt. Aztán nemrég, egyszer spiccesen azt mondtam neki szeretem... És túlreagáltam, és túlgondoltam, és drámáztam... bepánikoltam, mert totál igaz volt, amit mondtam. Aztán még jobban bepánikoltam, mert viszonozza... És bekavart egy harmadik iránt érzett halálra ítélt szerelem is, de nem akarok regényt írni, szóval azt nem fejteném ki. Rájöttem, hogy szeretem őt, pár nap\hét alatt, a semmiből. Én mondom, van ilyen.
Most egyelőre időt kértem, de azt hiszem össze fogunk jönni :)
Az, hogy leszbi... hát én ha férfi lennék is rámozdulnék az én barátomra, olyan isteni pasi (nem tudom hogy lehettem egy percig is vak rá), legfeljebb kapnék egy emberest, és elhajtana :D
Te biztos arra gondolsz, valamiféle átverés, vagy lázadás-e, de a helyedben azért biztos ami biztos, elkezdenék barátkozni a gondolattal.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!