Ez lehetséges? A lányom beleszeretett a barátnőjébe.

Hogyne lenne lehetséges.
Mi is évekig simán barátnők voltunk a legjobb barátnőmmel, sokszor füdörtünk egymás társaságában, aludtunk egymás mellett a szülei ágyában, és soha nem volt semmiféle vonzalom közöttünk.
Aztán egyszer csak hajnalban arra ébredtem, hogy hozzá akarok bújni. Úgy igazán. Ő is egyre gyakrabban nyitott rám a fürdőszobában.
Fel sem hoztam a témát, mert mindkettőnknek párja volt akkoriban, meg egyébként sem tudom magamról, hogy bi lennék, de ezek szerint mégis :D
Vicces, pont a féltékenykedés miatt vesztünk össze, és szakadt meg a kapcsolat. Azóta sem tudtam kiheverni, pedig jó sok víz lefolyt azóta a Dunán.

"A férjem a haját tépi, teljesen kivan."
Mert? És ha meleg akkor mi van?

A kérdésekre válaszolva:
1. A lányom elmúlt 19 éves.
2. Bejelentette nekünk, hogy csak nővel tudja elképzelni az életét.
3. Láttam már őket csókolózni a buszmegállóban. (Nem lesekedtem utána.)

Mi bajod van?
Nem is ismersz!
Akkor miért teszel csúnya megjegyzéseket rám. Én mondtam valami csúnyát neked? Fogalmad sincs érzéseimről, te pedig osztod itt az észt.
Ki vagy te, hogy arc nélkül trágárkodsz?

tényleg egyszerűbb lett volna ha minden infót kiírsz.
ha csókolóznak,- meg a lányod is kijelentette hogy csak nővel tudja elképzelni az életét akkor itt nincs kérdés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!