Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez lehetséges? A lányom...

Ez lehetséges? A lányom beleszeretett a barátnőjébe.

Figyelt kérdés
Nem is azzal van bajom, hogy lány, hanem hogy már 5 éve sülve-főve együtt vannak, és eddig semmi látszata nem volt, hogy valami van közöttük, vagy ebből kapcsolat lesz. Csak egyszerűen barátnők. Ilyen lehetséges? Eddig nem volt szerelem, de most beindult valami? A férjem a haját tépi, teljesen kivan.
2017. febr. 1. 21:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
53%
Es mégis honnan tudod,hogy beleszeretett?Láttál valamit?
2017. febr. 1. 22:32
 12/24 anonim ***** válasza:
81%

Hogyne lenne lehetséges.

Mi is évekig simán barátnők voltunk a legjobb barátnőmmel, sokszor füdörtünk egymás társaságában, aludtunk egymás mellett a szülei ágyában, és soha nem volt semmiféle vonzalom közöttünk.

Aztán egyszer csak hajnalban arra ébredtem, hogy hozzá akarok bújni. Úgy igazán. Ő is egyre gyakrabban nyitott rám a fürdőszobában.

Fel sem hoztam a témát, mert mindkettőnknek párja volt akkoriban, meg egyébként sem tudom magamról, hogy bi lennék, de ezek szerint mégis :D

Vicces, pont a féltékenykedés miatt vesztünk össze, és szakadt meg a kapcsolat. Azóta sem tudtam kiheverni, pedig jó sok víz lefolyt azóta a Dunán.

2017. febr. 1. 23:19
 13/24 anonim válasza:
79%
Miért? Nekem is volt legjobb barátnőm , évekig mindennap egymásnál voltunk suliban is együtt lógtunk, egész nyáron egymásnál voltunk éveken keresztül és nem azért mert lezbikusak lennénk ... Már nem lehet barátod anélkül hogy ne szólnának le? Egyszerűen talált magának egy legjobb barátot akivel mindenben hasonlitanak és elvannak egymással ..nem kell parázni
2017. febr. 1. 23:31
 14/24 anonim ***** válasza:
59%

"A férjem a haját tépi, teljesen kivan."

Mert? És ha meleg akkor mi van?

2017. febr. 2. 08:50
 15/24 anonim ***** válasza:
63%
azt nem írtad le hogy mi történt amiből ezt a következtetést vontad le
2017. febr. 2. 09:49
 16/24 A kérdező kommentje:

A kérdésekre válaszolva:

1. A lányom elmúlt 19 éves.

2. Bejelentette nekünk, hogy csak nővel tudja elképzelni az életét.

3. Láttam már őket csókolózni a buszmegállóban. (Nem lesekedtem utána.)

2017. febr. 2. 14:12
 17/24 anonim ***** válasza:
9%
Uristen ilyen hulyeséget 😅 nem vagytok normalisak. minden lánynak van egy olyan legjobb barátnője akivel elválaszthatatlanok(szószerint). Nekrm is (csak volt sajnos) kb5-6 évig együtt mentünk mindenhova ha nem volt kedve hazamenni itt aluttunk az egyszemélyes ágyamon egymás előtt öltöztünk fürödtünk sőt nyitott ajtonal pisiltunk egymás elott 😅 egymás ruháit hordtuk. Reggel első utunk rgymáshoz vezetett jött velünk nyaralni én is velük, egyutt főztünk vagy ő csinált reggelit nekem vagy én neki. Én inkább testvéri sőt attól is jobb kapcsolatnak mondanám. És összetenném a két kezem ha ujra itt lenne velem csak az élet elsodorta mellőlem Inkább örülj neki hogy vele van és nem ismeretlenekkel kitudja hol te magdianyus😒
2017. febr. 2. 14:13
 18/24 anonim ***** válasza:
59%
De a legfontosabb infókat miért nem a kur*va kérdésbe kellet irni????? Áruld mar el. Istenem😞 ilyen hülye annya van valakinek nem is csodalkozom hogy ilyen a lánya
2017. febr. 2. 14:16
 19/24 A kérdező kommentje:

Mi bajod van?

Nem is ismersz!

Akkor miért teszel csúnya megjegyzéseket rám. Én mondtam valami csúnyát neked? Fogalmad sincs érzéseimről, te pedig osztod itt az észt.

Ki vagy te, hogy arc nélkül trágárkodsz?

2017. febr. 2. 14:21
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

tényleg egyszerűbb lett volna ha minden infót kiírsz.

ha csókolóznak,- meg a lányod is kijelentette hogy csak nővel tudja elképzelni az életét akkor itt nincs kérdés..

2017. febr. 2. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!