Anyám hogy lehet ilyen?

Figyelt kérdés
Anyám utálja a páromat. Párom nem is jön mi hozzánk, anyám miatt.Így én megyek hozzájuk és együtt töltjük a hétvégét. Apámról nem rég derült ki hogy súlyos beteg. Azt hittem hogy ez miatt a páromat nem fogja szidni. De mikor itt volt nálunk a családi barát, azt hallom hogy szidja a páromat szó szerint azt mondta hogy moslékot eszek. De mikor benyitok és megkérdem hogy miért csinálja, erre beakarta magyarázni hogy félre értettem. Kezd elegem lenni. Apám miatt maradok csak otthon.
2017. febr. 1. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
Szörnyű.
2017. febr. 1. 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:
62%

"Apám miatt maradok csak otthon"

No meg azért, mert nincsen hová menned...

2017. febr. 1. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
61%
Tudtad, hogy folyamatosan kevered a múlt időt és a jelen időt a mondataidban?
2017. febr. 1. 19:49
 4/5 Andizsuzsi ***** válasza:
86%
Miért kellene anyádnak szeretnie a párodat? Apád betegsége (egyébként sajnálom) hogy jön ide? Attól miért változna meg anyád véleménye a pasidról?
2017. febr. 1. 20:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért utálja? Nem lehet, hogy igaza van?
2017. febr. 1. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!