Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
A lányom a nagynénije révén megismerkedett egy 35 éves nővel. Amióta találkoztak folyamatosan megy a csetelés. A nő kint él Londonban egyedül. Azóta a lányom velem már alig akar foglalkozni, mindent úgy csinál ahogy az a nő mondja neki. És elhatározták, hogy a lányom kint tölti nála a nyarat. Normális ez? Most mit tegyek? Még csak 17 éves.

2017. jan. 31. 18:57
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Ha nyáron is 17 éves lesz még, akkor csak egy szó: "Nem."
2017. jan. 31. 19:02
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
Pl beszéljetek a dologról hármasban vagy a nagynénivel együtt négyesben... a chat elbírja...
2017. jan. 31. 19:12
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
Én még csak 22 éves vagyok , de én nem engedném el egyedül. Egy IDEGEN nőhöz,mert csak chaten ismerik egymást. Max a nagynénivel együtt mehetne.
2017. jan. 31. 19:17
 4/9 anonim ***** válasza:
56%

A távkapcsolatot (kulcsszavak között) úgy érted, szerelmi kapcsolat van köztük?

Egyedül nem engedném ki, az megoldható, hogy családilag kiutazunk, találkozhatnak, én is megismerem a hölgyet. A továbbiakat majd a találkozó fényében meglátjuk. Nagyon befeszülni nem érdemes, akármennyire félted, inkább kompromisszumos megoldást keress. Valójában egy éven belül eljuttok odáig, hogy önállóan dönt ilyesmiben, mert nagykorú lesz.

2017. jan. 31. 20:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Mit tegyél?

Először is a lányod nagynénijét keresd meg, mit tud erről a nőről. Utána kérd meg a lányodat, hogy EGYÜTT csetelhessetek azzal a nővel. Ha angol, akkor fordíttasd le (de ne a lányoddal) a kérdéseidet neki és kérd meg, válaszoljon rá (amit szintén ne a lányoddal fordíttass vissza magyarra).

Ha a nő megbízhatónak tűnik, és könnyen finanszíroznátok a lányod rep.jegyét, egyéb költségeit, akkor nem tiltanám meg, de azért ne az egész nyarat töltse ott. 3 hét untig elég kell legyen nekik.

Csak úgy mondom, hogy az angolok más kultúra, simán lehet, hogy pl. a "vendégül látlak" az nem ingyen értendő.

Kijöhet nagyon jó is az egészből. London szép és érdekes város (többször is jártam ott). Ha a nő angol, akkor fejlődhet a lányod nyelvtudása és biztos életre szóló élmény lenne neki. Ha még vidéken is utazgatna egy kicsit, ráadásul az ottani kultúrát jól ismerő útitárssal, az meg maga a mesevilág lehet egy átlag magyarnak.

2017. jan. 31. 22:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Némi feltekenyseget érzek a szövegben.

Miért?

A lányod lassan felnőtt nő.

Előbb talán nem ártana mondjuk megismerni ezt a barátnőt, mielőtt kiengeded a lányt, de lehet nem kéne talán.

Beszélj a Nagynenivel, hogy ki ez a nő!?

2017. febr. 1. 00:56
 7/9 anonim ***** válasza:

A nagynéni mennyire ismeri ezt a nőt?

Szerintem a lányod valamiért példaképként tekint erre a nőre, sikeresnek tartja, stb. Kellenek ebben az életkorban az ideálok. Majd kinövi.

Ha a távkapcsolatot szerelmi kapcsolatként érted, akkor viszont aggódnék a nagy korkülönbség miatt, bár leszbikusokkal nincs tapasztalatom, de ennyi korkülönbség szerintem akkor is sok.

2017. febr. 1. 03:59
 8/9 A kérdező kommentje:
Igazából már én sem tudom, hogy mi van köztük. Elvileg a nő magyar, csak kinn él. És igen, féltékeny vagyok mert a lányom erősebb érzelmeket táplál iránta, mint irántam.
2017. febr. 1. 08:48
 9/9 anonim ***** válasza:
80%

Jézusom, te nem vagy normális!

És ha a szomszéd utcában lakó jóképű iskolatársával összejön és iránta is erősebb érzelmeket táplál, mint irántad???

Innentől érthető, hogy a lányodnak miért olyan fontos ez a kapcsolat: menekülés az általad teremtett fojtogató légkörből!

2017. febr. 1. 21:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!