Most mit tegyek?
A távkapcsolatot (kulcsszavak között) úgy érted, szerelmi kapcsolat van köztük?
Egyedül nem engedném ki, az megoldható, hogy családilag kiutazunk, találkozhatnak, én is megismerem a hölgyet. A továbbiakat majd a találkozó fényében meglátjuk. Nagyon befeszülni nem érdemes, akármennyire félted, inkább kompromisszumos megoldást keress. Valójában egy éven belül eljuttok odáig, hogy önállóan dönt ilyesmiben, mert nagykorú lesz.
Mit tegyél?
Először is a lányod nagynénijét keresd meg, mit tud erről a nőről. Utána kérd meg a lányodat, hogy EGYÜTT csetelhessetek azzal a nővel. Ha angol, akkor fordíttasd le (de ne a lányoddal) a kérdéseidet neki és kérd meg, válaszoljon rá (amit szintén ne a lányoddal fordíttass vissza magyarra).
Ha a nő megbízhatónak tűnik, és könnyen finanszíroznátok a lányod rep.jegyét, egyéb költségeit, akkor nem tiltanám meg, de azért ne az egész nyarat töltse ott. 3 hét untig elég kell legyen nekik.
Csak úgy mondom, hogy az angolok más kultúra, simán lehet, hogy pl. a "vendégül látlak" az nem ingyen értendő.
Kijöhet nagyon jó is az egészből. London szép és érdekes város (többször is jártam ott). Ha a nő angol, akkor fejlődhet a lányod nyelvtudása és biztos életre szóló élmény lenne neki. Ha még vidéken is utazgatna egy kicsit, ráadásul az ottani kultúrát jól ismerő útitárssal, az meg maga a mesevilág lehet egy átlag magyarnak.
Némi feltekenyseget érzek a szövegben.
Miért?
A lányod lassan felnőtt nő.
Előbb talán nem ártana mondjuk megismerni ezt a barátnőt, mielőtt kiengeded a lányt, de lehet nem kéne talán.
Beszélj a Nagynenivel, hogy ki ez a nő!?
A nagynéni mennyire ismeri ezt a nőt?
Szerintem a lányod valamiért példaképként tekint erre a nőre, sikeresnek tartja, stb. Kellenek ebben az életkorban az ideálok. Majd kinövi.
Ha a távkapcsolatot szerelmi kapcsolatként érted, akkor viszont aggódnék a nagy korkülönbség miatt, bár leszbikusokkal nincs tapasztalatom, de ennyi korkülönbség szerintem akkor is sok.
Jézusom, te nem vagy normális!
És ha a szomszéd utcában lakó jóképű iskolatársával összejön és iránta is erősebb érzelmeket táplál, mint irántad???
Innentől érthető, hogy a lányodnak miért olyan fontos ez a kapcsolat: menekülés az általad teremtett fojtogató légkörből!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!