Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Közölni ilyen szülőkkel, hogy...

Közölni ilyen szülőkkel, hogy van barátom? 19/F

Figyelt kérdés

Már vagy 4 éve tudom magamról teljesen biztosan, hogy meleg vagyok és a szüleimnek tavaly mondtam el. Elvileg nincs semmi bajuk a melegekkel és így mondtam el nekik, de erre kiderült, hogy közben annyira mégsem, mivel azóta azt hallgatom, hogy jó lenne, ha már eltünnék innen.

Barátommal most nyáron lesz 3 éve, hogy együtt vagyunk és bár tervezünk összeköltözni, azt sem szeretném, ha szüleim így állnának hozzám életem végéig. Azt még nem is tudják, hogy van valakim. Eddig is mindig csak barátomnál voltunk, ha találkozni akartunk, mert egyrészt az ő szülei sokkal elfogadóbbak és másrészt őt nem akarják emiatt kitúrni.

2017. jan. 30. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem akkor mond el ha már biztos osszwtudnok költözni és a költözés előtt pár nappal mond csak el.
2017. jan. 30. 13:05
 2/5 anonim ***** válasza:
22%
Őszintén szólva én csalódott lennék a helyükben. Ezért érdemes több gyereket vállalni.
2017. jan. 30. 13:09
 3/5 anonim ***** válasza:
52%

Gondolod nem is sejtik hogy van valakid? Csak megkerdezik hogy hol vagy mikor nem vagy otthon...

Ha ennyire nem tudnak elfogadni, akkor foloslegesen mondod el nekik szerintem. Feltehetoleg nem fognak erte rajongani...

Nem biztos hogy eleted vegeig igy lesz, de az is igaz, hogy amig nem tudjak hogy van baratod nem tudnak a gondolathoz sem hozzaszokni.

Elobb utobb majdcsak megbekelbek vele, de lehet nem kivancsiak ratok..ugy egyutt. Ezt abbol a passziv elfogadasbol gobdolom, hogy nincs azzal baj fiam hogy meleg vagy, de amugy latni sem birlak mar ( mert kb szemelyes kudarcnak erzik). Az emberek szulok ilyenek...kemenyen tudnak itelkezni a sajat gyerekeik felett ha az nem tokeletes. Persze vannak kivetelek! Devaz ilyesmit alapbol nem jol viselik, szegyenlik stb...nalunk ez meg annyira nem elfogadott, ilyen a tarsadalom.

2017. jan. 30. 13:24
 4/5 anonim válasza:
40%

A szülők 99%-a feltétel nélkül szereti a gyerekét. A csalódás nem egyenlő azzal, hogy nem szeretnek. Nem ismerem a szüleidet, de azért javasolnám, hogy ülj le velük beszélni.

Ez azért olyan dolog, amit nem titkolhatsz előlük örökké és jobb, ha tőled tudják, mint mástól.

Mindenesetre én azt kívánom neked, hogy légy boldog és ne akarj görcsösen megfelelni senkinek.

Azért igyekezz finoman fogalmazni és ne légy velük tiszteletlen, akkor sem, ha esetleg nem jól fogadják.

2017. jan. 30. 14:06
 5/5 anonim ***** válasza:
74%

Ha azt hallgatod tőlük folyamatosan,hogy jó lenne ha eltűnnél otthonról(mert meleg vagy),akkor nem hiszem,hogy a legjobb ötlet elmondani.

Költözz össze a barátoddal.És ha érdekli majd őket,hogy hova költözöl,akkor elmondhatod..Azt is,hogy amúgy már 3 éve együtt vagytok,csak mivel nem nagyon érdekelte őket,nem mondtad el.

Nem hiszem el amúgy,hogy ennyire sötétek,hogy nem tűnt fel nekik,hogy van valakid. De mindegy

2017. jan. 30. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!