Normális ha apám nem foglalkozik velem mikor beteg vagyok?
Figyelt kérdés
Épp beteg vagyok de apám le se sz*r. Sőt még el is kezdett b*szogatni h mások taknyos vizéből iszom pedig csak egyszer beleittam egy barátnőm üvegébe.2017. jan. 30. 08:41
21/30 anonim válasza:
Sok sz*reletu itt is megjelent, akiket anno magasrol lesz*rtak a szulei es a nyomorukat most itt elik ki. Amiert titeket a szuleitek sz*rba se vettek, attol meg nem az a normalis. De ezt gondolom ti is tudjatok, csak itt elitek ki sanyaru sorsotokat. Mi meg azt sz*rjuk le.:)
22/30 anonim válasza:
Hát akkor mégis foglalkozik veled, hogy ne igyál más után, mert lám, megbetegedtél. Lehet, ő egy egyszerűbb ember, és az érzéseit szégyelli kifejezni. Rád is szólhatna, hogy miért nem fekszel az ágyban, miért nézed a szgépet, amikor beteg vagy! Ezt nem mondta?
23/30 anonim válasza:
full betegek vagytok. a kérdező azóta sem válaszolt, nem derült ki, hogy anyuka tartósan nem él velük, illetve haza ért már azóta tesó. valamint ,hogy jobban van már? szerintem azóta iskolába is ment, ti meg itt nyírjátok egymást. egy örök klasszikust idézzek: itt már csak a piócás ember segíthet!
24/30 anonim válasza:
A "kislány" mostanára már kihisztizte magát, majd miután mi nem emeltük a keblünkre, és nem adtunk alája hogy "jaj szegény, senki nem foglalkozik veled mi lesz veled" Így nyilván nincs miről írnia. Azt várta volna a kis csitri, hogy majd az apját elmondjuk minden rossznak... Hányok az ilyen kis hisztis pi*áktól!
25/30 anonim válasza:
Nekem apám mindig főzött teát,ha beteg voltam... Meg szidott mellé,hogy minek fáztam meg.
Hívjad a pasidat,ajnározzon ő.Esti mesére vársz vagy mit akarsz tulajdonképpen?
26/30 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hisztis p*csa csak mert 15 éves lány vagyok egyszerűen csak rosszul esik hogy az apám mégcsak meg sem kérdezi,hogy mi van velem ha beteg vagyok
2017. febr. 7. 16:57
27/30 anonim válasza:
Nos 8 nap telt el a kiírásod óta. Hát mi vagy, ha nem egy követelőző hisztis pi*ca? :D Még mindig ezzel foglalkozol?
28/30 anonim válasza:
Számomra elképesztő mennyi undok ember van!! Nem azt akarta a kérdező hogy amig beteg egesznap kiszolgálják.csak arra vágyott hogy azt érezze törődnek vele és megkérdezzék hogy érzi magát..
29/30 anonim válasza:
Az apák ilyenek. nem anyák.
Enyém vakbélnél be se vitt volna a kórházba, mondta, hogy örült, hogy anyánál voltam. De persze bejött hozzám, meg minden. (csakhát más, kábán, benyugtatózva, félholtan feküdni tehetetlenül a kórházba, úgy hogy állni se bírsz, mint otthon a puha ágyban)
De nagyon a fájdalmamnál se mondott semmit, csak hogy minden fájdalom elmúlik, pedig jólesett volna egy kis törődés. De ezért nem szeretnek, csak férfiak, másból vannak.
Akik meg elkezdték b>szogatni, mert gépezik: ágyba ülsz, laptop az ölbe, és megvan oldva. vagy esetleg, huhh, úristen: mobil?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!