Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális ha apám nem foglalkoz...

Normális ha apám nem foglalkozik velem mikor beteg vagyok?

Figyelt kérdés
Épp beteg vagyok de apám le se sz*r. Sőt még el is kezdett b*szogatni h mások taknyos vizéből iszom pedig csak egyszer beleittam egy barátnőm üvegébe.

2017. jan. 30. 08:41
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
16%
igen, erre vágynék, az ANYUKÁMTÓL. Apukámtól sosem vártam el ilyet, mert a férfiak általában nem lelkizősek, ő azt teszi, amit szeretne, ha ő is tennének ilyenkor vele: békén hagynák. Felesleges hiszti
2017. jan. 30. 11:50
 12/30 anonim ***** válasza:
65%

Nem tahok a válaszolok, csak mindössze a kérdezo szemszögéböl ismerjük a sztorit. Neki lehet a naphosszat az ágy melletti csüccs a nem leszr állapot, ami ugye nem megoldhato.

Plusz az apa vszeg melozik, ideje sincs a kérdezöt ajnározni.

Érdekes, én ebböl nem.csináltam anno hisztit, felfogtam, hogy apának dolgoznia kell, hogy megéljünk, én meg ,15 évesen simán elláttam magam - még lázasan is.

2017. jan. 30. 12:24
 13/30 anonim ***** válasza:
96%
Én sehol bem olvastam hogy azt akarná hogy mellette üljön egésznap. Az en apukam is sokat dolgozott de azert munka előtt vagy utan benézett hozzám es megkérdette hogy hogy érzem magam..
2017. jan. 30. 12:29
 14/30 anonim ***** válasza:
89%

Nekem meg az apukám ugyanolyan mértékű szülőm, mint anyukám. Mi az hogy a férfiak nem olyan lelkizősek? Ugyanúgy a gyereke az apjának is mint az anyjának.

Ha beteg voltam, velem apukám maradt otthon szabadságon. Húha.

A kérdező sem azt kéri, hogy üljön ott vele az apja/anyja egész nap. Csak hogy böffentsen oda annyit, hogy kér-e teát vagy fáj-e még a feje.

Sajnálom azokat, akiket ennyire lesz*rtak a szülei.

2017. jan. 30. 12:52
 15/30 anonim ***** válasza:
64%

Mikor gyerekként beteg voltam apámtól megkaptam hogy csak szimulálok. Pedig kórhàzba is kerültem.

Mikor ő 40 fokos lázzal felhívott milyen sza.rul van annyit mondtam: és?

Kiakadt milyen szívtelen ... vagyok.

Ha foglalkozott volna velem akkor én is vele.

Apád sz... alak. Nem apa. Kérj mástól segítséget.

2017. jan. 30. 13:35
 16/30 anonim ***** válasza:
16%
Gondolom te is ápolod őt ha beteg igaz?
2017. jan. 30. 14:45
 17/30 anonim ***** válasza:
77%

Én sem értem a "legyél önálló", meg "férfitól nem vàrhatod" stb. kommenteket.

Nem azt írta a kérdező, hogy apuka verjen tábort az ágyánál meg vigye ki pisilni, csak a szülőtől/családtagtól normál esetben elvárhatő törődésre vágyik...

Külön kedvenc a "Biztos te sem ápolod őt, ha beteg" vagy vmi hasonló komment. Képzeld, én (és sokan mások) gyerekként is ápoltam a beteg szülőt a tőlem telhető módon: hozzak-e egy teát, borogatást, stb... itt nem arról van szó, hogy a kérdező életképtelen és nem tud bevenni egy gyógyszert, hanem a szerettétől (aki ráadásul szülő) várna egy kis törődést, "lelki ápolást", ha úgy tetszik.

Megsúgom, én pl. 21 évesen (életem első komoly migrénes rohamánál) apám ölében zokogva gyűrtem a lepedőt, miközben ő simogatta a fejem, és próbált vigasztalni. Akkor én most életképtelen voltam? Nem, csak van apám

2017. jan. 30. 14:47
 18/30 anonim ***** válasza:
7%
Maradj már, utolsó. Egy 15 éves nyegle kamasz hisztizik, aki miután százszor kikért magának mindent, mert ő már nem gyerek, hagyják őt élni... akkor egy háromnapos nátha miatt visszamegy csecsemőbe, akit ringatni kell. Majd miután jobban lesz, megint óriásira nyitott, habzó szájjal követeli magának, hogy ő már felnőtt. Megjegyzem te is édi lehetsz, ahogy huszonévesen apukád ölébe fúrod a fejed...
2017. jan. 30. 15:54
 19/30 anonim ***** válasza:
9%
Ha a kérdezőnek komoly baja lenne, az apa nyilván törődne vele! De az amit csinál, csak hiszti!
2017. jan. 30. 16:16
 20/30 anonim ***** válasza:
84%

Csak azért mert egy tini irta ki ,már rögtön hozzáirod a köritést..

Miért ne eshetne rosszul egy 14 évestől ha az apját nem érdekli hogy hogy van..

2017. jan. 30. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!