Normális ha apám nem foglalkozik velem mikor beteg vagyok?
Nem tahok a válaszolok, csak mindössze a kérdezo szemszögéböl ismerjük a sztorit. Neki lehet a naphosszat az ágy melletti csüccs a nem leszr állapot, ami ugye nem megoldhato.
Plusz az apa vszeg melozik, ideje sincs a kérdezöt ajnározni.
Érdekes, én ebböl nem.csináltam anno hisztit, felfogtam, hogy apának dolgoznia kell, hogy megéljünk, én meg ,15 évesen simán elláttam magam - még lázasan is.
Nekem meg az apukám ugyanolyan mértékű szülőm, mint anyukám. Mi az hogy a férfiak nem olyan lelkizősek? Ugyanúgy a gyereke az apjának is mint az anyjának.
Ha beteg voltam, velem apukám maradt otthon szabadságon. Húha.
A kérdező sem azt kéri, hogy üljön ott vele az apja/anyja egész nap. Csak hogy böffentsen oda annyit, hogy kér-e teát vagy fáj-e még a feje.
Sajnálom azokat, akiket ennyire lesz*rtak a szülei.
Mikor gyerekként beteg voltam apámtól megkaptam hogy csak szimulálok. Pedig kórhàzba is kerültem.
Mikor ő 40 fokos lázzal felhívott milyen sza.rul van annyit mondtam: és?
Kiakadt milyen szívtelen ... vagyok.
Ha foglalkozott volna velem akkor én is vele.
Apád sz... alak. Nem apa. Kérj mástól segítséget.
Én sem értem a "legyél önálló", meg "férfitól nem vàrhatod" stb. kommenteket.
Nem azt írta a kérdező, hogy apuka verjen tábort az ágyánál meg vigye ki pisilni, csak a szülőtől/családtagtól normál esetben elvárhatő törődésre vágyik...
Külön kedvenc a "Biztos te sem ápolod őt, ha beteg" vagy vmi hasonló komment. Képzeld, én (és sokan mások) gyerekként is ápoltam a beteg szülőt a tőlem telhető módon: hozzak-e egy teát, borogatást, stb... itt nem arról van szó, hogy a kérdező életképtelen és nem tud bevenni egy gyógyszert, hanem a szerettétől (aki ráadásul szülő) várna egy kis törődést, "lelki ápolást", ha úgy tetszik.
Megsúgom, én pl. 21 évesen (életem első komoly migrénes rohamánál) apám ölében zokogva gyűrtem a lepedőt, miközben ő simogatta a fejem, és próbált vigasztalni. Akkor én most életképtelen voltam? Nem, csak van apám
Csak azért mert egy tini irta ki ,már rögtön hozzáirod a köritést..
Miért ne eshetne rosszul egy 14 évestől ha az apját nem érdekli hogy hogy van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!