Anyám normális?
Figyelt kérdés
Anyám (szerintem) nem norális. FOLYAMATOSAN szekál amiért én nem takok ki magamról a facebookra képeket. Konkrétan már minden nap elmondja hogy ez a baratnőm ilyen meg olyan képeket töt fel magáról és hogy bezzeg én nem. Mindezt azért mert nekem egy 7 hónappal ezelőtti kép a profilképem, mert nekem ez nem annyira fonos hogy minden hónaban mutogassam magam. És MINDEN egyes nap nem viccelek, nem túlzok minden nap összevszik velem emiatt, mert én nem vagyok olyan mint a többi. Nekem ez nem megy olyan könnyen hogy felvállaljm az arcom és ezt már ezerszer megbeszéltem vele, de még mindig nem fogadja el. Már annyira utálom az egész közösségi mindent meg már elegem van anyuból is hogy miért nem fogad el ilyennek. Most is ordibál velem de igazabol nem hallok semmit inkabb zenet hallgatok. A kérdés pedig neketek erről mi a véleményetek ti mit tennétek Anyu helyében, hogyan regálnátok ha a gyereketek így viselkedne? Bennem van a hiba? Tényleg egy senki vagyok? Mert ezt is nap mint nap megkapom hogy nincs is életem...2017. jan. 29. 18:35
12/12 anonim válasza:
Anyád full nem normális de csak nekem nem áll össze a kép hogy 14 évesen hogy vagy 9.es?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!