Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondolnátok ha a 14 éves...

Mit gondolnátok ha a 14 éves lányotoknak ez lenne a kedvenc dala?

Figyelt kérdés
[link]
2017. jan. 22. 18:25
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%

Szörnyű. Miért nem ez? :

https://www.youtube.com/watch?v=vbnObSsYCc4

2017. jan. 23. 03:13
 32/34 Morpheus RexXx ***** válasza:

Én elég "haladó" gondolkodású vagyok, de ennél a pontnál elkezdeném átnézni a ruháit, kabátját, táskáját, és rejtekhelyekre utaló "átalakítások" nyomait, hogy mit fogyaszthat. Elkezdeném tanúlmányozni a baráti körét,az iskolát.. mielőtt még teljesen leépülne.. és változásokat eszközölnék a környezetében..

De én szerencsés vagyok, mivel genetikailag aktív a gyerekeimben az anti hülyeség gén.. nem véletlen, hogy már 10-en pár évesen is "külföldön" gondolkodttak/gondolkodnak.. és nem azért, amiért a többség.. nem szerencsét próbálni, hanem élni.. persze nem anglia v német és hasonló.. okosabbak annál hál' istennek..

2017. jan. 30. 21:31
 33/34 anonim ***** válasza:
Jaj, a sok buta p.csa, akikből felnőtt korukra semmi nem lett, pontoz ezerrel. Végülis a butaság menő.
2017. jan. 30. 23:27
 34/34 anonim válasza:
2 éve 8.ban még mi is ilyeneket hallgattunk, meg fogja unni hamar, egyébként ez olyan hülyeség, hogy ki mit hallgat, én rockot és anya azzal piszkál, hogy nem egészséges csak rockot hallgatni. hát most komolyan, valaki mondja már el, mi a szülők elvárása zene terén.. 16/L
2017. jan. 31. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!