Mit gondolnátok ha a 14 éves lányotoknak ez lenne a kedvenc dala?
Ez egy fa, ez egy fa, ez egy fa, ez egy fa, ez egy faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............
Jaj neeee, sajnos nem egyszer volt szerencsém ilyen primitív alkotásokhoz. A kenyeres se semmi. Egyébként részegen szoktam ilyeneket hallgatni.
Azt, hogy majd kinövi szerencsére.
De azért próbálnék kicsit jobban figyelni, nem fogyaszt-e valami tudatmódosítót.
Tavaj nekünk is ez volt a suliban a kedvenc dalunk kerek 2 hétig. Utána az, hogy "Kenyér...kenyérkenyér" xD
Poén
Temesd el élve.
Mindenki tudja, hogy a legjobb Szögletes Üveggolyó szám az a Radiátor Mögött
"Tavaj nekünk is ez volt a suliban a kedvenc dalunk kerek 2 hétig. Utána az, hogy "Kenyér...kenyérkenyér" xD
Poén"
Inkább a helyesírásodra koncentrálj és ne baromságokra fordítsd az idődet, amik elősegítenek a visszafejlődésben, te "drága". Ez a "tavaJ" nagyon fájt, mert az eredetileg tavaLY (ellipszilonoskib@**ottjéééé).
Drága kérdező, már értem az anyai aggodalmadat. Szerintem is cselekedned kell, de sürgősen, különben a gyerekednek végül annyi esze se lesz, mint egy maréknyi degenerált lepkének. Sok sikert, én hiszem, hogy meg tudod még menteni a menthetőt.
Mikor mi voltunk annyi idősek, mint a lányod, akkor a cuki-cukivagyok volt a divat, az se volt sokkal értelmesebb, meg volt valami rémálomföld című csoda (az együttesre már nem emlékszem), amiben azt óbégatta a "mesemondó", hogy lehu.gyoz a faaaaaaaa!!!!! - na, ez utóbbit az osztálytársaim egész nap nyomatták.
Néhány hónap alatt kinőtte mindenki. :) Ne aggódj, majd elmúlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!