Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi baja van az öcsémnek? Mi...

Mi baja van az öcsémnek? Mi lehet, abból igaz amit mond?

Figyelt kérdés

Sziasztok, öcsém mostanában elég furcsa. 3 éve kábítószerezik és egy jó ideje folyamatosan alkoholt fogyaszt. (Nem alkoholista.)

Nagyjából fél éve olyat mondott, amitől az egész család lesokkolt. Egyszerűen hihetetlen, nem csak számomra de az egész családnak. Azt mondta, hogy apu szexuálisan zaklatta mikkor aludt. (Azt mondta, konkrétan hogy s*ggbe baszta, mikkor aludt.) Apu még akkor erről, az egész dologról semmit sem tudott... Öcsém azt mondta, hogy nem kelt arra ami történt. Csak úgy érezte, hogy fáj a s*gge. És hogy az ágyon sperma foltok vannak stb... Olyat is mondott már előtte, hogy apu azért mert a kocsihoz, mert öngyilkos akar lenni... És számára mostanában olyan furcsa... Öcsém haverjaitól, olyat is hallottam, hogy öcsém azt mondta nekik, hogy ő ölt már embert...

Ma mikkor haza jött öcsém, a munkából. Anyu megkérdezte tőle, hogy hogy ilyen hamar végeztek a munkával. Öcsém pedig elkezdted, hőbörögni hogy ő arra jött rá hogy milyen szemetek, undorítóak vagyunk...

Ma pedig arra mentem be a szobába, hogy öcsém felrúgta az asztalt... Apu és anyu is oda ment, megkérdezni hogy mi van... Erre elkezdet apuval úgy beszélni, hogy tudod te k*csög... Idézem* Mikkor s*ggbe basztál, te k*csög most tagad le... Mikkor be voltam, drogozva és nem tudtam felkelni... Tudtad, hogy be voltam drogozva és nem tudok felkelni...

Apu pedig ezt mondta.: Én? Én? Mikkor tettem ilyet? Miről beszélsz te? Hogy lehet ilyet kitalálni? Stb... Sajnos pontosan nem tudom felidézni...

Öcsém még mielőtt, elment itthonról azt mondta, el megy itthonról úgy is olyan jól megvagyunk itt hárman...

Mellesleg ezt a szexuális zaklatásos dolgot, bátyámnak is mondta... Sőt a haverjainak is...

2017. jan. 20. 19:34
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:

Kedves 49-es, akkor az összes többi dolgot, ami itt elhangzott miért veszik komolyan?

Akkor az is csak egy narkós hablaty, amivel legalább annyira tönkre lehet tenni egy embert (az apát), mintha megölnék. Mert erkölcsileg legalábbis ezt teszik.

Hol vagyunk kompetensek válogatni, hogy ez igaz, amaz meg nem igaz?

Függetlenül attól, hogy az én véleményem is az, hogy ez megint csak egy kitaláció, hiszen a Kérdező is felszívódott, helyeslem annak a hozzászólónak az álláspontját, aki a rendőrséghez fordul.

Mert mi van, ha mégsem kamu?

Ha meg kamu, majd megtanítják egy életre, hogy szórakozásból, felelőtlenségből miket irkáljon!

2017. jan. 24. 18:29
 52/53 anonim ***** válasza:
Szerintem ez tényleg ölt, és szerintem tényleg farba toszták, de nem az apja. Hanem ő toszatta magát farba, és mivel utálja a buherket, ezért nem tudja elfogadni, hogy ő is buher lett. Ez megmagyarázná a sok kábszeres napjait is.
2017. jan. 24. 21:50
 53/53 anonim ***** válasza:

51-es,a nemi erőszakkal való vád és a gyilkosság nem teljesen ugyanaz.

Persze az is lehet,hogy mindkettőt kitalálta,lehet mindkettő igaz,lehet csak az egyik.

Ezek a kombinációk.

Azt nem tudom,hogy a gyerek csak a családnál vádolta meg az apát ezzel,vagy másoknak is mondhatta(ha drogos,akkor előfordulhat,hogy másoknak is mondta).

És,ha nem igaz,akkor ugye rágalmazás.

De ugye a nemi erőszaknál a vádló és a vádlott is tehet feljelentést.De ha egyik sem tesz semmit,akkor nem lesz belőle semmi.

A gyilkosság már más kérdés ott ugyanis ki kell nyomozni a dolgot,mivel ha van sértett ő már nem tehet semmit.Tehát ezért súlyosabb vád vagy beismerés.

Még a nemi erőszaknál ugye,ha megtörtént és nem tesz feljelentést,akkor nem lesz következménye.

Hány nemi erőszak áldozat van,aki nem mer feljelentést tenni.

De ha ezekből bármi is igaz,a kérdezőnek nem itt kellene segítséget kérnie,az biztos.

2017. jan. 25. 05:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!