Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi baja van az öcsémnek? Mi...

Mi baja van az öcsémnek? Mi lehet, abból igaz amit mond?

Figyelt kérdés

Sziasztok, öcsém mostanában elég furcsa. 3 éve kábítószerezik és egy jó ideje folyamatosan alkoholt fogyaszt. (Nem alkoholista.)

Nagyjából fél éve olyat mondott, amitől az egész család lesokkolt. Egyszerűen hihetetlen, nem csak számomra de az egész családnak. Azt mondta, hogy apu szexuálisan zaklatta mikkor aludt. (Azt mondta, konkrétan hogy s*ggbe baszta, mikkor aludt.) Apu még akkor erről, az egész dologról semmit sem tudott... Öcsém azt mondta, hogy nem kelt arra ami történt. Csak úgy érezte, hogy fáj a s*gge. És hogy az ágyon sperma foltok vannak stb... Olyat is mondott már előtte, hogy apu azért mert a kocsihoz, mert öngyilkos akar lenni... És számára mostanában olyan furcsa... Öcsém haverjaitól, olyat is hallottam, hogy öcsém azt mondta nekik, hogy ő ölt már embert...

Ma mikkor haza jött öcsém, a munkából. Anyu megkérdezte tőle, hogy hogy ilyen hamar végeztek a munkával. Öcsém pedig elkezdted, hőbörögni hogy ő arra jött rá hogy milyen szemetek, undorítóak vagyunk...

Ma pedig arra mentem be a szobába, hogy öcsém felrúgta az asztalt... Apu és anyu is oda ment, megkérdezni hogy mi van... Erre elkezdet apuval úgy beszélni, hogy tudod te k*csög... Idézem* Mikkor s*ggbe basztál, te k*csög most tagad le... Mikkor be voltam, drogozva és nem tudtam felkelni... Tudtad, hogy be voltam drogozva és nem tudok felkelni...

Apu pedig ezt mondta.: Én? Én? Mikkor tettem ilyet? Miről beszélsz te? Hogy lehet ilyet kitalálni? Stb... Sajnos pontosan nem tudom felidézni...

Öcsém még mielőtt, elment itthonról azt mondta, el megy itthonról úgy is olyan jól megvagyunk itt hárman...

Mellesleg ezt a szexuális zaklatásos dolgot, bátyámnak is mondta... Sőt a haverjainak is...

2017. jan. 20. 19:34
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
99%

Annyira egy fiatal gyerek nem alhat, hogy ne ébredjen fel a fájdalomra, amit egy ilyen aktus okoz.

Sajnos, az öcséd agyilag kész, teljesen.

2017. jan. 20. 20:18
 12/53 Mraz Ariston Simon ***** válasza:
84%

Nem tudom mit tol a testvéred, de lényegében már halott, csak ez a procedúra még sokáig, akár 10-15 évig is el fog tartani, amíg megöli magát, ha csak könnyűdrogot és kevés, valamint jó minőségű töményet akár 20-25 évig is.

Drogos-alkoholista, be volt lőve, ez azért jelentősen csökkenti a szavahihetőségét.

A kérdés az, hogy miért gondolod, hogy ez így volt? Apukád adott okot erre bármikor is, bántalmazott benneteket?

Az, hogy ki mit mond a haverjainak nem jelent semmit.

Nagyon sajnálom, hogy így alakult, ha még nem következett be, akkor készülj rá, hogy az öcséd nem áll le, nemsokára elveszíti az állását, aztán majd elfogy a pénze, kéregetni fog, lopni fog és szemérmetlenül hazudozni, igen tőletek és nektek. Az anyag teljesen átváltoztatja majd, amikor már csak testben lesz csak ő a családtagod.

2017. jan. 20. 20:19
 13/53 A kérdező kommentje:
Jelenleg is sorra veszíti el az állásait. Egy nagyon jól dolgozó gyerek volt... De ahogy vissza halottam, egyre lustább... Soha nem történt ilyen dolog... Ezért is számomra hihetetlen... Füves cigit szokott szívni... Régebben fogyasztott porosokat is... De inkább csak az ilyen könnyű drogokat... Egy nagyon okos gyerek volt, de egyre butább... Valamiért, nagyon utálja aput... Régebben is folyamatosan azt mondogatta nekem, hogy apu egy k*csög jó lenne, ha elpusztulna innen végre... Stb...
2017. jan. 20. 20:27
 14/53 anonim ***** válasza:
87%
Nagy hulladek az ocsed
2017. jan. 20. 20:29
 15/53 anonim ***** válasza:
97%

Szia!

Mint erőszak túlélő szolnék a dologhoz.

Igen, van hogy a fiúgyereket is molesztálják.

Igen, nagyon sok esetben a környezet nem segít, hanem befogja az áldozat száját, vagy őt okolják

És van olyan hogy az áldozat italba, drogba menekül.

De hogy ne ébredjen fel rá amikor megerőszakolják? Képtelenségnek tartom.

Bár ha be volt lőve.... (ezek szerint már azelőtt is kábítószeres volt hogy a molesztálás vádja felmerült) Akkor honnan tudja ki bántotta?? Igazából semmi nincs ami arra mutatna hogy apud bántotta.

2017. jan. 20. 20:29
 16/53 anonim ***** válasza:
32%
Na igen, itt a fű hatása, mit ezen az oldalon egyesek előszeretettel állítanak be ártalmatlan dolognak.
2017. jan. 20. 20:30
 17/53 anonim ***** válasza:
81%

"A kérdező kommentje:

Igen ez komoly... Sajnos, nem tudom hogy mit higgyek... Szóval ezek komoly dolgok... Én először a barátnőm sztoriját sem hittem el... Pedig másoknak is kívülről rendes családnak tűntek..."

Úgy érted valószínű, hogy apád kikelt anyád mellől, és farba toszta a piától bűzlő, mámorosan fetrengő öcsédet, és ezt arra alapozod, hogy a csajodat is megrakta a nevelőapja? Na ez akkora kamu, mint ide Nagykáta. Pedig már majdnem igaznak hittem, de ez a műbizonytalankodás, az egymillió pont-pont-ponttal megtűzdelve, ez kilóg a sztoriból.

2017. jan. 20. 20:31
 18/53 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező!

Mielőtt az édesapádat mocskolnánk közösen, néhány dolgot azért gondolj át!

- Milyen embernek ismertétek meg apátokat?

- A megismert képbe belefér e, hogy fiúkat, a saját fiát molesztálja?

- Adott e okot apátok a család bizalmatlanságára?

- Hogyhogy az öcséd nem tud az aktusról?

- Spermafoltok egy fiúnak az ágyán lehet önmagától is.

- Fájt a s*gge? Talán többet kellene tisztálkodnia!

- Miért akart volna apátok öngyilkos lenni?

- Hajlamos rá?

- Ha ez volt a célja, akkor miért nem tette meg?

- Hogy öngyilkos akart lenni, ezt az öcséd honnan tudja?

- Mi az, hogy az öcséd ölt már embert?

- Kit, mikor, miért és hol?

- És ez szerintetek rendben is van? Miért nem kérdeztek rá nála?

Kinek van nagyobb hitele nálatok a végtelenül furcsa családotokban?

Apádnak, akit nem ismerünk - de nem lehet egy vadállat, ha nem csinált azonnal az öcsédből vagdalthúst, amikor ezt mondta és így beszélt vele - vagy a narkós, alkoholista öcsédnek, aki a saját elmondása szerint is már embert is ölt?

Ne haragudj, én amikor végigolvastam ezt a történetet, úgy éreztem, hogy piszkos lettem.

2017. jan. 20. 20:35
 19/53 A kérdező kommentje:

17. Nem érted... De lehet, hogy csak én fogalmaztam rosszul..

Én az egész dolgot, nem tudom elhinni öcsémnek... De azt sem értem, hogy miért talál ki ilyen dolgokat?

Mint írtam is... A barátnőmmel is történtek hasonló dolgok! A barátnőm 13 éves volt, mikkor szexuálisan zaklatta a nevelő apja éveken keresztül. Neki, sem hitte el senki sem! Anyukája, öccse sem! Mikkor nekem először mesélte, a barátnőm én sem hittem el.. Hiszen nem tudtam volna, akkor ezt elképzelni a családjáról... És szerintem senki sem...

Apu most kicsit kivan akadva. Azért, is mert mindenki tudott erről, de ő neki nem mondta ezt el, senki sem...

2017. jan. 20. 20:40
 20/53 A kérdező kommentje:
Konkrétan öcsém csak annyit, mondott hogy apu olyan furcsa mostanában... Nem tudom... Én nem vettem észre rajta semmi változást... Nem úgy ismerem aput, mint aki labilis személyiség... Soha nem hallottam tőle, ilyet hogy öngyilkos akar lenni...
2017. jan. 20. 20:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!