Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi baja van az öcsémnek? Mi...

Mi baja van az öcsémnek? Mi lehet, abból igaz amit mond?

Figyelt kérdés

Sziasztok, öcsém mostanában elég furcsa. 3 éve kábítószerezik és egy jó ideje folyamatosan alkoholt fogyaszt. (Nem alkoholista.)

Nagyjából fél éve olyat mondott, amitől az egész család lesokkolt. Egyszerűen hihetetlen, nem csak számomra de az egész családnak. Azt mondta, hogy apu szexuálisan zaklatta mikkor aludt. (Azt mondta, konkrétan hogy s*ggbe baszta, mikkor aludt.) Apu még akkor erről, az egész dologról semmit sem tudott... Öcsém azt mondta, hogy nem kelt arra ami történt. Csak úgy érezte, hogy fáj a s*gge. És hogy az ágyon sperma foltok vannak stb... Olyat is mondott már előtte, hogy apu azért mert a kocsihoz, mert öngyilkos akar lenni... És számára mostanában olyan furcsa... Öcsém haverjaitól, olyat is hallottam, hogy öcsém azt mondta nekik, hogy ő ölt már embert...

Ma mikkor haza jött öcsém, a munkából. Anyu megkérdezte tőle, hogy hogy ilyen hamar végeztek a munkával. Öcsém pedig elkezdted, hőbörögni hogy ő arra jött rá hogy milyen szemetek, undorítóak vagyunk...

Ma pedig arra mentem be a szobába, hogy öcsém felrúgta az asztalt... Apu és anyu is oda ment, megkérdezni hogy mi van... Erre elkezdet apuval úgy beszélni, hogy tudod te k*csög... Idézem* Mikkor s*ggbe basztál, te k*csög most tagad le... Mikkor be voltam, drogozva és nem tudtam felkelni... Tudtad, hogy be voltam drogozva és nem tudok felkelni...

Apu pedig ezt mondta.: Én? Én? Mikkor tettem ilyet? Miről beszélsz te? Hogy lehet ilyet kitalálni? Stb... Sajnos pontosan nem tudom felidézni...

Öcsém még mielőtt, elment itthonról azt mondta, el megy itthonról úgy is olyan jól megvagyunk itt hárman...

Mellesleg ezt a szexuális zaklatásos dolgot, bátyámnak is mondta... Sőt a haverjainak is...

2017. jan. 20. 19:34
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
65%
Ha jól értem a kislány hazudott a te apuddal kapcsolatban? Vagy mi? Valami nem kerek, nem azt mondom hogy hazudsz, de nem egyértelmű.
2017. jan. 20. 22:18
 32/53 anonim ***** válasza:
86%

28#, kepzeld nem vagyok beragadva a 4 fal koze, de ez a kerdes sehogy sem egyertelmu. Es ugya a gyakori csakis oszinte emnerekkel van tele. Csupan a kedvedert, dolgoztam olyan vizgazszerelovel aki a sajat kamasz lanyat eroszakolta meg. De ott legalabb lett egy epkezlab magyarazat.

Nalam mar ott santit hogy 3 eve drogozik meg iszik, ami a szuloi neveles zsakutcaja, de az nem baj, csak az hogy mindwnki jajjgat hogy egy komas drogos reszeg fa**kalapot biztos megrakta az apja.

2017. jan. 20. 22:52
 33/53 anonim ***** válasza:
96%

Az a baja, hogy hülye és elkéne zavarni elvonóra.

Nagyon reális, hogy apuka nem csinált eddig semmit most meg hirtelen kedvet kap ahhoz, hogy megdugja a kitudja milyen szerektől ágyban fetrengő fiát.

Szerintem ezt egyáltalán nem lehet párhuzamba vonni azzal, hogy egy védtelen kamaszlányt kihasználtak, szexuálisan bántalmaztak.

Egy felnőtt emberről van szó, aki minden szart beszed, tudatánál sincs, kitudja mit hallucinál, kitudja mit csinál önkívületi állapotban...

2017. jan. 20. 22:59
 34/53 anonim ***** válasza:
69%

Rosszul érzem magam, amiért nem tudok mit hozzászólni, mert általában nincs így. Szeretnék valahogy, bárhogy segíteni, de ez valami olyan szövevényes, amit magadnak, a családotokban kell kibogozni, legalábbis véleményem szerint. Mindenesetre remélem, hogy az öcsédnek nincs igaza és kellő akarattal, segítséggel leáll majd az önpusztító életmóddal. Ami talán azért van, mert elkényeztetve nevelték...Legalábbis én így látom.

Sok erőt és türelmet kívánok neked!

2017. jan. 20. 23:28
 35/53 anonim ***** válasza:
36%

Kérdező!

Annyira zavarosan írsz össze-vissza, hogy azt kell, hogy feltételezzem, hogy te is drogozol!

Csak őszintén!

2017. jan. 21. 00:26
 36/53 anonim ***** válasza:
49%

"öcsém mostanában elég furcsa. 3 éve kábítószerezik és egy jó ideje folyamatosan alkoholt fogyaszt. (Nem alkoholista.) "

No comment!

Eddig is olvastam,és ennyi is elég volt.

SZERINTED? Aki nem alkoholista, az folyamatosan alkoholt fogyaszt? Gondolkozzál már kicsit :D

AZ ÖCSÉD EGY ROTHADÓ NAGY KÁBSZERES MOCSOK ÉS ALKESZ IS! EZ A NAGY IGAZSÁG! És innentől kezdve nem is érdekel.

Az összes kábszeres pusztuljon! Csak a baj van velük és agresszívak is! Meg kül. bűncselekmény, stb.!

Nem olvasom, mert ez már 2 mondat után is dühítő! Ennyi kábszeres mocskot! Mint ami manapság "dívik" !

2017. jan. 21. 04:20
 37/53 anonim ***** válasza:
25%

"Bocsánat, ha már nagyon érthetetlen az egész... Mit gondoltok, hogyan lehetne kideríteni az igazságot? Ennyi idő után, is lehetne orvosi vizsgálattal kimutatni öcsém helyzetét? "

Az öcsédet MÁR RÉG farba toszták, de NEM az apád, hanem egy másik búza, akiről az öcséd álmodozik!

Azért lett drogos mocsok az öcséd, mert nem képes azt felvállalni, hogy a búzikhoz húz, és azokról ábrándozik!

Lehet, hogy egy búzát ölt meg, pont emiatt, a belső frusztráltság miatt!

Gondoljunk csak arra a terroristára, aki franciaországban lemészárolta a fél várost, csak azért, mert ő búza vonalú volt, de közben heterónak adta el magát, még családja is volt, gyerek, feleség.

De aki kapálódzik saját búzasága ellen, az képes csak ilyen agresszív cselekedetrek, és kitalációkra, mint az öcséd!!!

És igen: sajnos egy drogos, mocskos, szar az bizony képes ÖLNI IS!!!

BENNETEKET EZ MIÉRT NEM ÉRDEKEL??????????????????????????????????????????????????????

TI SEM VAGYTOK NORMÁLISAK!

2017. jan. 21. 04:36
 38/53 anonim ***** válasza:
95%

Szakember segítségét kell kérni. Az alkohol+fű nem veszélytelen kombó, de ennyire akkor harapódzik el a dolog, ha alapból van valami kattantság (a fű és a szkizofrénia között korreláció áll fenn, az viszont nem tiszta, hogy ezt a fű váltja ki az arra hajlamos személyeknél, vagy pedig alapból azért kábulnak, mert valami nem kerek). Ehhez pszichiáter kell, ráadásul a komoly addiktológiai tapasztalatokkal rendelkező fajta, mert így nagyon hamar öngyilkosság vagy erőszakos bűncselekmény lesz a vége. Nem vicc, nem riogatás, ennek komoly veszélye van, a tesód segítségre szorul.

A molesztáláshoz nem tudok hozzászólni, ez alapján nem lehet megmondani hogy ki állít igazat. A szerfüggőknél nem ritkák a hallucinációk és téveszmék (sajnos sokszor találkoztunk "megerőszakolt" nőkkel és férfiakkal, akik biztosan nem lettek bántalmazva az adott időszakban), de ugyanakkor a magatehetetlen, zavart elméjű emberek sokkal gyakrabban esnek áldozatul, és használják ki mások pont a zavartságukat. Ezt szintén akkor lehet tisztázni, ha a tesód meggyógyul. Mert hogy most ő beteg, nagyon beteg.

2017. jan. 21. 07:31
 39/53 H_Vivien ***** válasza:
Te is be vagy szívva, vagy mi? Olyan összefüggéstelenül írsz, hogy nem lehet rajta kiigazodni. Folyamatosan alkoholt fogyaszt, de nem alkesz... Mimimimimi? Aki folyamatosan alkoholt fogyaszt, az bizony alkoholista, akármennyire is tagadod. Az öcséd egy kis nyomorult drogos, egy szót sem hinnék el neki. Választás elé állítanám, vagy megy elvonóra és rendbe kapja az életét, amíg még lehet, vagy takarodjon otthonról. Lesz@rnám a vádakat, egy ilyen korcsnak nincs szava. És ráadásul még gyereke is van. Gratulálok. Az öcséd egy gyenge jellem, ahelyett, hogy a gyerekével lenne elfoglalva, ahelyett beszívva talál ki hü.lyeségeket. Apád helyében már rég kivágtam volna otthonról az biztos. Ne aggódj az öcséd miatt, nem gondolnám, hogy a leírtak alapján egy szava is igaz lenne, még akkor sem, ha történt már ilyen. Javaslom, hogy próbald ki egyszer, hogy milyen érzés, ha erőszakkal s..be dugnak, nemtől függetlenül, hidd el, felébredsz rá, hacsak nem vagy mélyaltatásban :D Kamu az egész, az öcséd egy patkány. Lehet, hogy tényleg történt vele valami, amit nem tud feldolgozni és azért nyúlt a droghoz, de nem ez lett volna a megoldás. Én ráhívnám a rendőröket amikor szétcsapva fetreng otthon, elmondanám nekik, hogy miket mondd és majd ők elintézik. Ha apád valóban nem tett semmit, Neki sincs félnivalója attól, hogy kiderül valami.
2017. jan. 21. 07:55
 40/53 anonim ***** válasza:
91%

Az öcsédet már évekkel ezelőtt el kellett volna küldeni elvonóra és pszichológushoz!

A nemi erőszakkal kapcsolatban meg akkor kellett volna elmennie orvosi vizsgálatra, amikor (állítása szerint) az megtörtént, mert utólag nem lehet bizonyítani sem azt, hogy megtörtént, sem azt, hogy nem.

2017. jan. 21. 08:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!