Szerintetek jogos?

Mondom ezt úgy akihez sose mentek ki az állomásra és sose kísérték sehova...
Persze hogy jogos, ez a legkevesebb főleg este. Ha már (az elején?) ennyire nem képes akkor később még inkább nem lesz semmi udvariasság benne. Egy pasi hordozzon a tenyerén.

Én 25-kmre laktam barátomtól,a buszra mindig feltett,de eljönni nem jött el,hogy aztán visszamenjen. :D Ha egy városban laktunk volna,akkor elvártam volna,hogy kísérjen haza,mert hát lány vagyok,sötét van,egyedül nem mászkálok..Szóval szerintem beszéljétek meg,mondd,hogy a szüleidnek (és neked is?)ez fontos.
Mi most már együtt élünk lassan 9 hónapja,így ez nem téma. 20/L 22/F

Úgy látszik manapság a férfiaknak már tényleg semmit nem kell tenniük a nőért. Ha hív, házhoz is mész neki?
Jó nagy paraszttal vagy együtt, ha annyi illemtudás nem szorult belé, hogy ennyi a minimum, amit egy esti randi után meg kell tennie, főleg a mai közbiztonság mellett. Ja, biztosan nem végződhetne úgy az este, hogy felmenjen, és megd..ghasson, így nem áll érdekében erre pazarolni az idejét, akkor bandukolj csak egyedül a sötétben. Semmi illemtudás, semmi lovagiasság, semmi értékrend, csak gyakorlatias hozzáállás, mit töltse fölösleges oda-vissza úttal az idejét, mikor aludhat/tv-zhet is azalatt az idő alatt?! Ha szerinted ez így rendben van, akkor nincs probléma, senki se kap többet, mint amire tartja magát.

"Nőnek manapság semmi keresnivalója kint sötétedés után! Ez az alap! Innen építkezünk! "
Azért ne túlozz!!
Ha a barátommal vagyok, akkor szeretem, ha hazakísér, de nehogy már egy nő ne mehessen egyedül éjjel, hajnalban? :))))
Elég vicces a mondatod első fele :D
Pedig a Nyóckerben lakom, Körúton éppen kívül, nem sokkal, de akkor is. Ha a pasim kijelentené, hogy nekem este kijárási tilalom van, akkor rövidtávon repülne.

Nem ezt írtam, de mindegy. Ki írt itt kijárási tilalomról? Azt csinálsz, amit akarsz.
Én csak leírtam NŐKÉNT, hogy semmi keresnivalója egy nőnek, lánynak az utcán sötétedés után! Főleg a mai világban nem..
Értelmezés se megy????? Pista-tesztes negatívos. Miért kell belekötni a másikba, mert neked nem megy az értelmezés?!
És igenis tartom továbbra is azt, hogy egy nagy patkány az, aki nem kíséri haza a barátnőjét és csak bbbaszni akarja. Mert ez csak assza! Nem barátnője ennek a patkánynak, hanem csak szexre tartja. Nincs ebben semmi gerinc, férfias jelleg, felelősség!
ÉP, NORMÁLIS elméjű FÉRFI nem kis pöcccs, nem kis gyökér, az igenis TÖRŐDIK a barátnőjével, megbecsüli, és SZERETI, esze ágában sincs kitenni annak, hogy valami baja eshet!
Ezen kívül EGY FÉRFI, (nem pöcccs) zsigerből lovagias, kedves, udvarias, ÉS FOGLALKOZIK a nőjével!!!!!
Fel sem merül ez a téma!!!

"Aki farkassal lakik, farkasnak kell annak lenni"
Aki bunkóval közlekedik, bunkónak kell annak lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!