Mondták Nektek gyermek korotokban a szüleitek, hogy szeretnek?
Figyelt kérdés
2017. jan. 16. 20:43
13/23 anonim válasza:
Nem mondták, nem is igazán éreztették. Néha hozzámvágtak valami drága kacatot, aztán jóvan', le van tudva a kölök.
14/23 anonim válasza:
Anyam talan, apam biztos nem, de nem kellett, tudtam anelkul is hogy szeretnek :) Apam amugy is elegge zarkozott erzelmileg.
15/23 anonim válasza:
Sose mondták, volt is egy időszak mikor depressziós voltam és meg voltam róla győződve, hogy nem szeretnek. Pszichológushoz is jártam miatta. Azóta normális felnőtt lett belőlem, de az életem során azt hiszem egyetlen egyszer hallottam, hogy szeretnek. Én szoktam mondani a gyerekeimnek (persze nem állandóan) és a férjemnek is.
16/23 anonim válasza:
Mindketten mondták,pedig apám nem igazán volt a szavak embere.
17/23 anonim válasza:
én 35 vagyok-és apukám a bújósabb ő még mindig mondja.
én a gyerekeimnek minden este mondom a jóéjt puszi után.
(5és 8évesek)
18/23 anonim válasza:
Nekem mondta apám, de azt akkor, amikor részeg volt. Verni jobban szeretett. Én a mai napig nem ismerem még magát az érzést sem.
19/23 anonim válasza:
Mai napig mondják a szüleim,sőt kereszt szüleim is! pedig már nem vagyok/vagyunk a testvéremmel gyerekek
20/23 anonim válasza:
Anyám mondja most is, apám nem, de tudom, hogy szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!