Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Úgy néz ki megbukok félévkor...

Úgy néz ki megbukok félévkor néhány tantárgyból s apám kiakar venni a suliból!?

Figyelt kérdés

Most 3.-os vagyok és úgy néz ki magyarból meg matekból meghúznak és tudom kuv@ra eblasztam, de minden erőmmel azon vagyok, hogy kijavítsam a jegyeim és ki is fogom!

De apám azt mondta hogy ha nem javítom ki akkor kivesz az iskolából és megyek dolgozni...

Nagyon ideges vagyok, tudom igaza van, de hogy kivegyen az iskolából mert félévkór megbukok 2 tárgyból!

Mondtam neki, hogy ez csak egy figyelmeztetés és hogy még ugyan ennyi idő van, azt is elmondtam hogy bízzanak egy kicsit bennem és megváltozok!

Nem tudom mit csináljak!

Segítsetek, és hogy ha azt akarod írni, hogy miért nem tanultam akkor azt ne is írd le!

2017. jan. 16. 20:24
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
33%
Munka mellett is tanulhatsz. ha nem kellett a jó, majd megtanulod milyen hulla fáradtan, kuka vagy szalag mellől menni iskolába.
2017. jan. 16. 20:45
 12/40 A kérdező kommentje:
11.-es vagyok és szerintem egy nem rossz tanuló, de közbe jött az életembe 1-2 dolog és nagyon elbasztam nem fogok kifogásokat keresni, de hogy nyelvtanból csak 1 jegyem van mert már 2 hónapja nem javította ki a dolgozatokat csak félév előtt mindig na de mindegy, csak azt akartam, hogy ugye a héten félév és nem fogok tudni javítani mert már a tanárok se iratnak, és azt mondta ha megbukok MOST félévkor akkor megyek dolgozni, pedig akarok tovább tanúlni csak ezt a félévet alrontottam 1-2 tantárgyból.
2017. jan. 16. 20:47
 13/40 anonim ***** válasza:
20%
köszönjük a fidesznek, hogy levitték 16 éves korra a tankötelezettséget.
2017. jan. 16. 20:49
 14/40 anonim ***** válasza:
53%
Mikor töltötted be a 16-ot?
2017. jan. 16. 20:49
 15/40 anonim ***** válasza:
30%
Két bukással továbbtanulni?O.O Bár gondolom nem főiskolán vagy egyetemen.
2017. jan. 16. 20:51
 16/40 A kérdező kommentje:
Áprilisba töltöm a 17-et
2017. jan. 16. 20:55
 17/40 anonim ***** válasza:
90%
Akkor biza már nem vagy tanköteles. Szar ügy. Javítási lehetőséget nem tudsz kérni?
2017. jan. 16. 20:58
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok kötekedő lenni de ha 11.-ben az alap érettségi tantárgyakból megbuksz félévkor, hogy szeretnél majd jövőre érettségit tenni?

Egyébként apud csak a te jövődet tenné tönkre azzal ha kivenne a suliból.

Mikor töltötted a 16-ot? Ha ebben a tanévben akkor még tanköteles vagy és nem vehet ki. Viszont ha 10.-es korodban akkor már nem vagy tanköteles és kivehet.

Mindenesetre neked kell megértetni vele hogy ki tudod javítani és év végén átmész.

2017. jan. 16. 21:15
 19/40 anonim ***** válasza:
81%
Nem hinném, hogy komoly a fenyegetés. Szerintem csak azért mondja, hogy tanulj rendesen, hátha még ki tudod javítani.
2017. jan. 16. 21:20
 20/40 anonim ***** válasza:
29%
Miért utolsó? Miért fizesse a kérdező iskoláját, mikor érdemtelen rá? Aki középiskolában nem képes kettes szintre teljesíteni, annak nem ott a helye.
2017. jan. 16. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!