Úgy néz ki megbukok félévkor néhány tantárgyból s apám kiakar venni a suliból!?
Most 3.-os vagyok és úgy néz ki magyarból meg matekból meghúznak és tudom kuv@ra eblasztam, de minden erőmmel azon vagyok, hogy kijavítsam a jegyeim és ki is fogom!
De apám azt mondta hogy ha nem javítom ki akkor kivesz az iskolából és megyek dolgozni...
Nagyon ideges vagyok, tudom igaza van, de hogy kivegyen az iskolából mert félévkór megbukok 2 tárgyból!
Mondtam neki, hogy ez csak egy figyelmeztetés és hogy még ugyan ennyi idő van, azt is elmondtam hogy bízzanak egy kicsit bennem és megváltozok!
Nem tudom mit csináljak!
Segítsetek, és hogy ha azt akarod írni, hogy miért nem tanultam akkor azt ne is írd le!
Nem akarok kötekedő lenni de ha 11.-ben az alap érettségi tantárgyakból megbuksz félévkor, hogy szeretnél majd jövőre érettségit tenni?
Egyébként apud csak a te jövődet tenné tönkre azzal ha kivenne a suliból.
Mikor töltötted a 16-ot? Ha ebben a tanévben akkor még tanköteles vagy és nem vehet ki. Viszont ha 10.-es korodban akkor már nem vagy tanköteles és kivehet.
Mindenesetre neked kell megértetni vele hogy ki tudod javítani és év végén átmész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!