Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! A szemetekben nagyot...

Szülők! A szemetekben nagyot nőne a lányotok, ha elmeri mondani nektek, hogy a lányokat szereti, vagy pont az ellenkezője lenne?

Figyelt kérdés
Örülnétek neki, ha ennyire megbízna bennetek?
2017. jan. 15. 10:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
25%
Hagyjátok a 45%-os barmot, írni nem tud, és csak lehúzós, ocsmány válaszokat láttam eddig tőle.
2017. jan. 15. 16:51
 22/29 anonim ***** válasza:
31%
De miért érzed úgy, hogy ezt neked el kell mondanod? Ez a te magánügyed.
2017. jan. 22. 15:08
 23/29 A kérdező kommentje:
Anyukám sejti, de biztosra nem tudja, csak célozgat rá. Kérdezget, hogy szeretnék-e majd gyermeket, stb.
2017. jan. 22. 17:41
 24/29 anonim ***** válasza:
26%

Szia Kérdező!

Ha anyukád már kérdezget és célozgat rá, akkor gyanakszik és ez őt nagyon zavarja.

Kérdezd ki őt, hogy miért kérdez téged és miért célozgat?

Mi zavarja annyira?

Akkor el fogja mondani, hogy mit gondol és te Kérdező, látni fogod hogyan viszonyul a kérdéshez és ott abban a pillanatban el fogod tudni dönteni, hogy megerősíted a gyanakvását, vagy eloszlatod, esetleg úgy zárod le a témát, hogy se nem erősíted meg, se nem oszlatod el a gyanakvásait.

Rajtad múlik.

Ha te boldog vagy és van párod, akit szívesen bemutatnál a szüleidnek, na az már egy másik történet, mert akkor ez nem csak rólad szól.

2017. jan. 23. 14:02
 25/29 anonim ***** válasza:
46%
nem vagyok szülő még. de én a gyermekemet olyannak fogom szeretni amilyen. nemi identitása nem különösebben érdekelne, csak legyen boldog. ha transzszexuális lenne már kicsit szomorúbb lennék, mert ezek komoly műtétek, veszélyes. egy kicsit akkor csalódott lennék mert mondjuk 20 évvel ezelőtt öröm volt, h egy lányom született és a műtő előtt úgy érezném, h az a kislány elveszik. persze akkor is mellette lennék és támogatnám akár anyagilag is.
2017. jan. 27. 16:53
 26/29 anonim ***** válasza:
63%

Szülőként én úgy gondolom, hogy lehet azt tudni, érezni, észre venni, ha a gyerek a saját neméhez vonzódik.

Mi napi szinten beszélgetünk a 12 éves fiammal, hogy ki tetszik neki és szexuális jellű kérdéseket is feltesz. Olyasmit, amit az osztálytársaitól hall és érdekli, hogy igaz-e, vagy úgy van-e?

Ha a gyerekem saját neméhez vonzódna, akkor is elfogadnám. Elég baj lenne, hogy a társadalom elutasìtása mellett, még a szülei is elutasìtanák.

Manapság "trendi"felvállalni a másságot, de azért még ìgy is sok akadájjal meg kell kűzdeniük a melegeknek.

2017. jan. 27. 18:08
 27/29 anonim ***** válasza:
Nem nőne...Sok szülő viszont önmagàban és a nevelésében keresi a hibàt. Ahogy van anyai ösztön..van nagymamai ösztön is a hölgyekben.
2017. jan. 28. 14:54
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

26#-os vagyok. Erről beszélek.... A társadalom nem fogadja el a másságot?! Vagy miért is lettem lepontozva? Mert én elfogadNÀM, ha a gyerekem az lenne?

Mi ebben a rossz? Szerintem ez a normális, a gyakorin irkálókkal ellentétben...

2017. jan. 29. 23:05
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, ha ilyen helyzetbe kerülne a lányom, nem kéne aggódnia, hogy mi lesz a véleményem és természetesnek veszi, hogy elmondhatja. Szülőként csődöt mondanék, ha a gyermekem nem merne velem őszinte lenni, főleg ilyen dologban.
2017. febr. 7. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!