Szülők! A szemetekben nagyot nőne a lányotok, ha elmeri mondani nektek, hogy a lányokat szereti, vagy pont az ellenkezője lenne?
Szia Kérdező!
Ha anyukád már kérdezget és célozgat rá, akkor gyanakszik és ez őt nagyon zavarja.
Kérdezd ki őt, hogy miért kérdez téged és miért célozgat?
Mi zavarja annyira?
Akkor el fogja mondani, hogy mit gondol és te Kérdező, látni fogod hogyan viszonyul a kérdéshez és ott abban a pillanatban el fogod tudni dönteni, hogy megerősíted a gyanakvását, vagy eloszlatod, esetleg úgy zárod le a témát, hogy se nem erősíted meg, se nem oszlatod el a gyanakvásait.
Rajtad múlik.
Ha te boldog vagy és van párod, akit szívesen bemutatnál a szüleidnek, na az már egy másik történet, mert akkor ez nem csak rólad szól.
Szülőként én úgy gondolom, hogy lehet azt tudni, érezni, észre venni, ha a gyerek a saját neméhez vonzódik.
Mi napi szinten beszélgetünk a 12 éves fiammal, hogy ki tetszik neki és szexuális jellű kérdéseket is feltesz. Olyasmit, amit az osztálytársaitól hall és érdekli, hogy igaz-e, vagy úgy van-e?
Ha a gyerekem saját neméhez vonzódna, akkor is elfogadnám. Elég baj lenne, hogy a társadalom elutasìtása mellett, még a szülei is elutasìtanák.
Manapság "trendi"felvállalni a másságot, de azért még ìgy is sok akadájjal meg kell kűzdeniük a melegeknek.
26#-os vagyok. Erről beszélek.... A társadalom nem fogadja el a másságot?! Vagy miért is lettem lepontozva? Mert én elfogadNÀM, ha a gyerekem az lenne?
Mi ebben a rossz? Szerintem ez a normális, a gyakorin irkálókkal ellentétben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!