Miért vállalnak gyereket az olyan "emberek", akik képtelenek normálisan nevelni a gyerekeiket?
"Ezek" az emberek nem vállaltak gyereket. Dugtak párszor, és gyerek lett belőle...
Ők nem olyan tudatosan vállaltak gyereket, mint ahogy te írod a kommentedben.
Ennek több oka lehet..
Az egyik mint előttem írták is az az, hogy őket így nevelték és ebben nőttem fel.
Tudom mennyire nehéz ez az egész.
Engem is vertek már mint csak az Anyám elég sokszor mikor kicsi voltam.
Mert így vezette le a feszültséget és szavakkal nem ment neki.
Ennek ellenére még mindig azt mondom h inkább 2 pofon mint a lelki terror,ennel nincs rosszabb.
Én teljes mértékben az erőszak ellen vagyok nem is kicsit és ölni tudnék a gyerek bántalmazások miatt.
Viszont ha pl. A gyerekem haza jönne hajnali 3 kor szétcsapva 16 évesen engedély nélkül és még vissza is beszélne az tuti h felpofoznám.
Aztán leülnék vele megbeszélni.
Te itt annyit tudsz tenni, hogy ezt feldolgozod és ha neked lesz egy gyereked akkor úgy neveled fel ahogy te is szeretted volna h neveljenek és ahogy neki a legjobb.
Kitartást. :)
16L
Sz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!