Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy anyám teljesen...

Normális, hogy anyám teljesen belemászik az életembe?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok és anyukámmal élek. Mindig tudja, hol vagyok, ismeri a barátaimat stb... Mindent megbeszélünk mivel csak ketten vagyunk itthon nem is nagyon tudunk máshoz szólni. Tegnap sokat facebookoztam egy barátommal, aztán amikor felmentek aludni kiderült, hogy anyukám odaült a gép elé és mivel én hülye bejelentkezve maradtam látta, ahogy a telómról chatelek. Azt mondta nem olvasta el, csak azt nézte meg, hogy 4 órát facebookoztam egyfolytában és leüvöltötte a fejem, hogy miért facebookozok ennyit amikor mást is csinálhatnék ennyi idő alatt. Nagyon kiakadam, mert ez nem először fordult elő, de Ő úgy gondolja kötelessége szólni nekem, hogy ez nem jó. Én úgy gondolom, hogy 20 évesen nekem ez sok és nincs ehhez joga. Azt már eldöntöttem, hogy jövőre koleszos leszek, de nem tudom, mit tegyek, hogy ne telepedjen rám ennyire...

2017. jan. 12. 09:00
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
7%
Ne hari, de elég igénytelenek vagytok, ha minden szabadidőt a chaten töltetek.
2017. jan. 12. 19:16
 32/38 anonim ***** válasza:
92%
Igazad van, ha leszarja a pasiját az sokkal jobb.
2017. jan. 12. 19:23
 33/38 anonim ***** válasza:
Nyilvan akinek egybites az agya az csak vegletekben bir gondolkodni.
2017. jan. 12. 22:12
 34/38 anonim ***** válasza:

"Egy nőnek nemcsak tanulni a dolga 20 évesen. Legalábbis, ha normálisan nevelték."

lol takarodjak a konyhába keverni a kondérban a levest, mi? Erre megy ki? :D Nos, ha itthon vagyok egész nap, akkor 8 körül felkelek, reggelizek, délelőtt tornázok, olvasok, csinálok kaját, ebédelek, kicsit lustálkodok, aztán takarítok (bár nem minden nap kell), csinálok uzsonnát, eszek, és kb 5 óra van, mikortól dumálunk a párommal.

Mégis mi a bánatot kéne még ezen felül csinálnom? :D Betonozzam az utat a ház előtt? :D Agyam eldobom.

"ertelmes dolgokról NEM LEHET minden nap 6 órát beszélgetni"

??????

Mi az, hogy nem lehet? Csak arról lehet :D Sajnálom, ha neked meg a párodnak nincs témája, minket le se lehet lőni, se online, se élőben, egész nap dumálunk MINDENRŐL. Könyvekről, csillagászatról, politikáról, emberekről, filmekről, gyakorin olvasott marhaságokról, tervezgetjük hogy hogy fogunk összeköltözni, stb stb stb.

2017. jan. 12. 22:36
 35/38 anonim ***** válasza:
49%
Hát a párod jó nagy papucs lehet! Nekem is tudná nyomni a párom a sódert akár napi huszonnégy órában is, de hülye lennék ha hagynám!
2017. jan. 13. 06:58
 36/38 anonim ***** válasza:
Vasárnap mondjuk meg is sértődött egy kicsit, mert vendégségben voltunk, de annyit beszél ott egyfolytában mindenféle értelmetlenségekről, hogy már kénytelen voltam rászólni, hogy maradjon már csendben.
2017. jan. 13. 07:00
 37/38 anonim ***** válasza:

Nem papucs, csak szeret velem beszélgetni. Bár, ha emiatt papucs, akkor ám legyen. :D

2017. jan. 13. 10:57
 38/38 anonim ***** válasza:
Minek vagy a pároddal, ha irritál, és nem vagy kíváncsi arra, amit mondani szeretne?
2017. jan. 13. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!