Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy anyám teljesen...

Normális, hogy anyám teljesen belemászik az életembe?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok és anyukámmal élek. Mindig tudja, hol vagyok, ismeri a barátaimat stb... Mindent megbeszélünk mivel csak ketten vagyunk itthon nem is nagyon tudunk máshoz szólni. Tegnap sokat facebookoztam egy barátommal, aztán amikor felmentek aludni kiderült, hogy anyukám odaült a gép elé és mivel én hülye bejelentkezve maradtam látta, ahogy a telómról chatelek. Azt mondta nem olvasta el, csak azt nézte meg, hogy 4 órát facebookoztam egyfolytában és leüvöltötte a fejem, hogy miért facebookozok ennyit amikor mást is csinálhatnék ennyi idő alatt. Nagyon kiakadam, mert ez nem először fordult elő, de Ő úgy gondolja kötelessége szólni nekem, hogy ez nem jó. Én úgy gondolom, hogy 20 évesen nekem ez sok és nincs ehhez joga. Azt már eldöntöttem, hogy jövőre koleszos leszek, de nem tudom, mit tegyek, hogy ne telepedjen rám ennyire...

2017. jan. 12. 09:00
1 2 3 4
 21/38 AttilaLIX ***** válasza:
71%
Az én anyám is épp ezt tette ! Bár 1986 tájékán még nemigen volt internett,de ettől függetlenül belekarattyolt az életembe !! Tönkrement a házasságom,sok szép lány barátságát passzoltam. Jelenleg 58 éves vagyok,anyám még él , ketten élünk !! Most 79éves,de úgyvélem,hogy én egyedül fogok megpusztulni , mert ő még jelenleg is belepofázik a magánéletembe !!! Ti fiatalok vagytok , tanuljatok-okoljatok megélt - áttélt emberektől belátástok szerint !!!
2017. jan. 12. 14:01
 22/38 anonim ***** válasza:
55%

Szóval mi mondjuk mindketten ezt igényeljük. Akkor inkább üljünk mindketten vágyakozva a másikra, érezzük rosszul magunkat, de akkor se szóljunk hozzá, mert az a gyakorin levő random stranger szerint beteges? :DDD Tök logikus.

Nem tudjátok feldolgozni, hogy valakinek más az élete, meg az igényei, mint nektek? Szépen néznénk ki, ha mindenki ugyanolyan lenne... Te jó ég.

2017. jan. 12. 14:05
 23/38 anonim ***** válasza:
50%
Amúgy valami konkrétum esetleg, hogy MIÉRT is beteges beszélgetni a PÁROMMAL, akivel szeretjük egymást...??? :D
2017. jan. 12. 14:07
 24/38 anonim ***** válasza:
25%

Kedves kerdezo,nincs joga anyadnak beleneznie a dolgaidba.

Ne hallgas az itt levo begyoposodott ven asszonyokra/venemberekre.

Nyilvan 20evesen ok is a nap minden orajat melozassal toltottek,a fennmarado idot meg tanulassal utottek el,es veletlen sem toltottek el egy percet sem kikapcsolodassal.. Emberek,nem kene elfelejten,hogy ti is voltatok fiatalok... Ez a 21.szazad,torodjetek bele.

2017. jan. 12. 14:52
 25/38 anonim ***** válasza:
28%

"Nem tudjátok feldolgozni, hogy valakinek más az élete, meg az igényei, mint nektek? "

Ki mondta hogy nem tudom feldolgozni? Konkretan lexarom hogy te meg a pasid mennyi idot baxtok el csetelesre. Csak betegesnek tartom.

A cseteles nem beszelgetes, ezt azert szogezzuk le.

2017. jan. 12. 15:24
 26/38 anonim ***** válasza:
55%

De miért beteges? NINCS MÁS LEHETŐSÉGÜNK. Nyilván jobban szeretnék beszélgetni vele, élőben, de NEM LEHET. Nem tudom, mi ezen az érthetetlen :D

2017. jan. 12. 16:02
 27/38 anonim ***** válasza:
58%
Akkor ne kommunikáljunk addig, amíg össze nem költözünk? Vagy akkor mit kéne csnálnunk szerinted?
2017. jan. 12. 16:02
 28/38 anonim ***** válasza:
12%
Senki nem mondta, hogy ne beszéljetek. Csupán nem értjük, hogy ér rá valaki 4-5 órákat rendszeresen chat-elni. Egy nőnek nemcsak tanulni a dolga 20 évesen. Legalábbis, ha normálisan nevelték.
2017. jan. 12. 18:28
 29/38 anonim ***** válasza:
73%
Ha az ember nem tud találkozni a párjával akkor természetes hogy sokat chatelnek.
2017. jan. 12. 18:38
 30/38 anonim ***** válasza:
12%

Mi egy évig voltunk külön, eszünkbe nem jutott órákat egymással csetelni. De nyilván ez már a facebook generáció, akinek elvonási tüneteket okoz ha nem nézheti meg 30 másodpercenként az üzeneteit.

Ez nem kommunikáció, mert ertelmes dolgokról NEM LEHET minden nap 6 órát beszélgetni. Az meg nem beszélgetés hogy szeretlek kicsim, én is szeretlek.

2017. jan. 12. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!