Normális, hogy anyám teljesen belemászik az életembe?
"Akkor is gáz 4 órát közösségi oldalon bejelentkezve lenni és beszélgetni egy adott illetővel, ha az az illető a házastárs, és sajnos munka miatt hónapokig van távol? Ugye, hogy nem? "
Persze, abszolut.
Kedves 9!:) Az egyetemet 4,4es átlaggal végeztem el, mellette diákmunkáztam mert kellett a megélhetéshez, de jutott időm napi 4 órát facebookozni mondjuk.:) Nem tudtam pl aludni mert stresszeltem a másnapi vizsgára tanulással olyankor már nem töltöttem az időmet, szóval a közösségi mèdián lógtam, és chateltem . volt hogy 5-6 órát is. Normális tisztességes dolgozó felnőtt ember lettem. nem a facebookon töltött idő szabja meg, milyen ember leszek. van aki egész egyetemi éveit végigtanulja mást nem csinál és hiába minden erőfeszítés, kettesekkel végzett, de elárulom egyetemi évei alatt az utolsó évben hozott létre magának facebook profilt. csoporttársam volt a fiú. Nem facebookozott, nem netezett, TANULT és lám majdnem minden félévben bukott valamiből. ez képességtől függ, meg kell tanulni beosztani az időt. ha valaki bele tud csempészni 4 órányi netezést EGÉSZSÉGÉRE!
Kérdező! nem tudom mit tehetnél ilyen esetben, de figyelj arra, hogy mindig kilépj a gépről amihez más is hozzáférhet. szerintem nem volt jogos, maximum akkor ha ezenkívül más nem mozgat és meglátszik a viselkedéseden vagy a jegyeiden pl, de szerintem a gyerekeknek kell magánszféra , a szülőknek meg tiszteletben tartani ezt. gondolom anyukád se örülne fordított esetben. Leellenőrizni nem tudod hogy beleolvasott e de persze nyilván zavaró dolog ez. Ülj le vele mondd meg hogy te így kapcsolódsz ki ennyi :) Nem kell túl lihegni! :)
Én kb napi 6-7 órát chatelek a párommal, mert sajnos nem tudunk minden nap találkozni. Miért időpazarlás? Egyrészt a kapcsolatommal foglalkozok, ami az egyik legfontosabb dolog az életemben. Másrészt, miért jelentené azt, hogy semmit nem csinálok? Két üzenet között elolvasok pár oldalt a könyvből, filmet nézek, sőt, takarítok. Főzni tök jól tudok, köszi :D
Nyilván én is jobban örülnék, ha minden nap élőben beszélhetnék a párommal, akkor kb a facebook felé se szagolnék, mert másra nem nagyon használom, de még egy évig kb kénytelen vagyok beérni ezzel. Nem érzem magam rossz embernek emiatt.
Kérdező: jelentkezz ki máskor. Sajnos anyudat nem tudod megváltoztatni, tapasztalat.
Hogy érted, hogy nem csinálunk semmit egész nap? Reggel felkelünk (ő 6-kor, én az első órámtól függően valamikor 6:30 és 8:00 között), ő elmegy dolgozni, közben nem tud netezni meg ilyenek, 16:00-ig van a munkaideje, általában kicsit tovább marad bent, 17:00 és 18:00 között ér haza legtöbbször, lezuhanyoz, kajál valamit, aztán leül a géphez. Mindeközben én felkelés után bemegyek az óráimra, közben vagy utánuk otthon tanulok, könyvtárazok, sportolok, ügyintézek, ahogy épp alakul, én is olyan 17:00-18:00 között végzek a teendőimmel, akkor esek ide a géphez (mondjuk most vizsgaidőszak van, kicsit más az időbeosztásom ilyenkor), és onnantól dumálunk éjfélig, a párom akkor szokott lefeküdni aludni, én kicsit később. 17:00-24:00 az 7 óra, 18:00-27:00 az 6 óra, így jön ki a 6-7 óra.
Szóval miért ne csinálnánk semmit egész nap? :D
"Én kb napi 6-7 órát chatelek a párommal"
Jezusom, ez beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!