Miért csinálja ezt apa a testvéremmel?
Van egy öcsém, 14 éves.
A szüleim (főleg apa), nagyon sokat várnak el tőle, mert hatodikig egy elég gyenge általános iskolába járt, ahol kb. nulla tanulással is kitűnő volt. Viszont két éve elment egy hatosztályos gimnáziumba, ahol az osztályban sem nagyon szeretik, bántják, csúfolják és hiába tanul sokat, pl. matekból vagy fizikából csak négyes.
Apa ezért rendszeresen (szinte minden nap) elmondja, hogy mekkora egy lusta dög, hogy nem képes tanulni, egy csomót kiabál vele. Anya nem szól közbe, szerinte nincs igaza apának, de ebből ő szeretne kimaradni. Ha én mondom apának, hogy lehet hogy ez kicsit sok, lehet, hogy ő is inkább humán beállítottságú, akkor megkapom, hogy ez nem az én dolgom, mit szólok bele és hogy az öcsémnek nem fogja engedni, hogy ő is csalódást okozzon.
Már nagyon rossz ezt nézni és hallatni nap mint nap és nagyon sajnálom a testvéremet is, nem tudom hogy segíthetnék neki.

A 11# nek.Nem tudom mi a baj a munkásokkal.Tudod kedvesem
,hogy mi az a hiányszakma?Víz és gázszerelő vagyok.Annyit
kérhetnék el a magadfajta kreténtől amibe belerokkannál.
De nem testek ilyet,mert emberséges vagyok.Szóval hátrább
az agarakkal,túliskolázottkám!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!