Mit csináljak, ha a szüleim mérgesek és meg akarnak verni? (Többi lent)
Holnap nyelvtan TZ-t írunk, és én nyelvtanból nem állok valami jól. Tegnap anya mondta, hogy tanuljak arra a nyelvtan tz-re, és akkor ha 5-ös lesz, akkor attól majd jobb lesz az átlagom. Tegnap este, viszont nem tudtam tanulni, mivel végig a német versenyt csináltam. Ma viszont lenne egy másfélórás külöm angol órám, mert suliban németet tanulok. 15:00-kor kezdődne az angol. Én, kb.: 15:20-kor, amikor anya megjött a munkából, szóltam neki, hogy nem baj-e ha nem megyek el angolra, mert a nyelvtan tz-re tanulok, meg ott van a többi hf is. Erre nagyon felkapta a vizet, és elkezdett velem ordibálni, hogy kva nagy baj, hogyha nem megyek el, és hogy apa, majd meg fog verni. Szóltam anyának, hogy oké, akkor megyek angolra, de ő azt mondta, hogy 15 perc mire odaérek, és így 30 percet késnék. De azt nem vette figyelembe, hogy még ott van 1 egész óra. Bement a szobámba, és kitépkedte az összes kábelt a gépemből, és az is lehet, hogy elromlott a gépem, annyira erősen húzta ki. A táskájába rakta, és azt mondta, hogy mire hazaér, hibátlanul mondjam fel neki a nyelvtant,és ezután elment. Egyébként az angol havonta 8 alkalommal van, és minden alkalom 10.000 ft, vagyis 1 hónap= 80.000 ft. Ott én nagyon nem érzem jól magam, nagyon gyorsan haladunk az anyaggal, és a csoportból mindenki jobb nálam. És amióta (5 hónapja) ott vagyok, még most se tudok mondani 1 olyan dolgot, amit ott tanultam. Szóval számomra az angol idő és pénzpocsékolás. Apám, viszont nagyon erölteti a nyelveket, ezért amikor hazajön, akkor lehet, hogy meg fog verni. Nagyon gyorsan kéne segítség. Köszönöm
12/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!