Másokkal miért kedves az apám?
Szia! Az èn apám ugyan ez volt. Amíg velünk lakott, addig beszólogatott, lenyúlta a pènzünket, eladta a dolgainkat. Utálta anyut (aki 2 munkahelyen dolgozott ès sosem volt itthon), utált engem, a párommal is bunkó volt mindig, mamámékat is folyamatosan fikázta. Aztán összejött egy nővel, akinek 5 gyereke van. Azokat folyamatosan isteníti és azt hiszem szereti is őket. Mi azóta évente 2x ha eszébe jutunk, akkor "nagyon szeret" minket.
Gondolom megtalálta azt a nőt ès azt a családot, akikkel egy szinten van agyilag ès velük jól érzi magát. Nem hibáztatom, csak nem vagyok rá kíváncsi. Èn már túlvagyok ezen, szóval Neked is azt javaslom ami nálam bevált: koncentrálj azokra, akik szeretnek ès törődnek veled. A többieket meg le kell carni.
"Másokkal miért kedves az apám?"
Mert mások nem tűrik el a bunkóságot. A tiszteletet némelyik embertől úgy kell kikövetelni, de a kevésbé erős jelleműek ezt nem tudják megtenni. Az új nő szépen helyretette apádat, ahogy azt kell.
14es
Igen fel. Nem válaszolt rá semmit.
Akkor kérdezzed meg anyádat!
Szerintem nála lesz rá a magyarázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!