Hogy mondjam el itthon, hogy érettségi után elköltözöm?
Otthon eleve rövid pórázon vagyok tartva és megszokták, hogy iskolán kîvül mindig, de mindig otthon vagyok, 0 programmal. (ez nem a költözésem oka, nem azért jegyeztem meg) Tehát ez hirtelen nagy váltás lenne nekik, hogy többet már nem lesz így, sőt nagyon ritkán fognak látni, mert alapvetően próbálnám minimalizálni ezeket az alkalmakat.
Hogy vezessem fel otthon, hogy elköltözöm anélkül, hogy egy hisztirohammal álljak szembe? Jobb lenne fokozatosan adagolni? És azt hogy?
A barátnőmmel (partner) költöznék össze egy albérletbe, de erről nem kell tudniuk, ezért is nem nagyon szeretném, ha feljönnének hozzám.
18/L
És köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :) Úgy tűnik, akkor tényleg nem nagyon lehet hisztiroham nélkül kibírni.
Középiskola előtt anyámtól apámhoz költöztem, ezért is folyamatosan megy anyám részéről az érzelmi zsarolás én nerovábbja. Akkor ennél rosszabbra készüljek? :/
Tavaly töltöttem.
Rendben, köszönöm szépen. Akkor igyekszem felkészülni lelkileg. Sajnos nagyon konfliktuskerülő vagyok, de majd valahogy megpróbálom megoldani. :)
Szia :)
En is pont ilyen helyzetbe vagyok mint te :) en varok a legutolso pillanatig mert anyukam nagyon nehez eset szoval addig a felesleges vitakat el szeretnem kerulni. Ez nelkul is nagyon sokat veszekszik ez az egyik oka annak hogy elkoltozok. Nem kell kertelni egybol a lenyeget megkell nekik mondani es hogy fogadjak el mert ez a te dontesed:) sok sikert hozza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!