Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti elengednétek 18 éves...

Ti elengednétek 18 éves lányotokat nyaralni a barátaival?

Figyelt kérdés
Nagylányom nyáron 16 éves lesz,most először nem velünk szilveszterezett,másnap beszélgettünk sógornőmmel mondtam neki 2-3 év és nem velünk fog nyaralni menni,hanem barátnőkkel esetleg barátjával,persze nem 1 hét ismeretség után engednénk el. Erre teljesen kiakadt,hogy egy 18 éves ne menjen barátokkal nyaralni,mert akkor csak a sex lesz,isznak,drog stb. Mi úgy vagyunk vele a férjemmel,hogy megbízunk benne,mert az már rég rossz ha egy szülő nem bízik a gyerekében. Szerintetek? Ti mit gondoltok erről?
2017. jan. 5. 19:44
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Sógornőd olyasmi lehet, mint az én édesanyám. Még barátnőknél se alhattam ott soha, mert tuti hogy valahol máshol vagyunk, és szex és pia... Konkrétan suli után barátokkal nem ülhettem be valahova kamaszként, nemhogy egyedül nyaraljak.

Én 18 évesen a sarkamra álltam, onnantól semmihez nem kértem engedélyt, de az az igazság, hogy édesanyám a mai napig nem érti, hogy mit csinált rosszul velem. Idősebb koromban felrótta, hogy nincs kapcsolatom, nincs baráti társaságom, bezzeg a kolleganők lányai már együtt laknak másokkal, stb... 23 évesen még azt is megkaptam, hogy tuti titokban meleg vagyok, és csak kamuzom azt, hogy végre van pasim - mert ugye nem véletlenül nem ismerte őt. Csak éppen azt felejtette el mindig, hogy nekem miatta maradt ki az életemből ez a szakasz, amikor a kamasz megtanul önálló lenni, nekem ülni kellett a szoknyája szélén képletesen.

Szóval, így 30hoz közeledvén felnőtt fejjel azt mondom, ti csináljátok jól, a túlzott szigorral és/vagy óvással könnyen csinálhattok lelki roncsot a gyerekből. Csak így tovább, ne hallgass a buta rokonokra! Ha jó gyereket neveltetek, nem lesz probléma. :)

(Amúgy meg ha 18 évesen iszik a gyerek, az is az ő döntése...)

2017. jan. 6. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!