Milyen ajándék az ilyen?

Az.
De én nem küldeném vissza, mert az is pénzbe kerül. E helyett azt csinálnám, hogy odaadnám segélyszervezetnek a szegényeknek, és ezt el is mondanám neki, hogy odaadtam nekik.
De mivel - végig - az ajándékokról írkálsz, téged sem értelek. Neked csak ez számít? Úgyis tudod, hogy letojt benneteket, akkor most mire fel vársz el bármit? Eddig is letojt benneteket.. és itt most az ajándék teljesen mellékes! Nem is értem, hogy miért erre hegyezed ki, hogy a másik 3 mit kap, mert totál nem ez a lényeg. Ugyanezen erővel azon is kiakadhatnál, hogy miért tojja le a másik 2 gyerekét? De erről persze nem írsz, csak az ajándékokról... :)
A legtöbb apa sajnos ahova lerakta az első ikráit azokat szereti elfelejteni, míg az aktuálisat ahol most él, azt értelemszerűen nem. Sajnos ez van, ez egy tendencia, és nem egyedi eset.
De az ilyen nem apa, maradjunk annyiban.
Remélem megkaptad mindenre a választ.

Sok olyan apát ismerek, akik nem kötődnek annyira azokhoz a gyerekekhez, akiket nem ők nevelnek. Ez a válás hozadéka. Persze vannak kivételek, őket nagyon tisztelem.
Pofátlan igen, ebben egyetértek, azért én nem szakítanám meg vele a kapcsolatot, több okból is .. pl. ha meghal, ugyanolyan örökösök vagytok, amint a másik kapcsolatból született gyermekei, kivéve, ha ír végrendeletet..

Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. A két első gyerek foglalkozzon egymással és az anyukájukkal, egyéb családtagjaikkal. Fogadják el, hogy az apukájuk biológiailag az apjuk, de egyébként nem igazán vesz részt az életükben.
Ne rá pazarolják a szeretetüket, hanem olyanra, aki igényli, értékeli.

Te, ti mit szoktatok neki küldeni szülinapra, karácsonyra?
Mert az ilyesmi oda-vissza megy, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!