Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen ajándék az ilyen?

Milyen ajándék az ilyen?

Figyelt kérdés
Egy apának 5 gyereke van kettő az első feleségétől, három a másodiktól.A második feleségével és a közös gyerekeikkel kint élnek külföldön az itthon maradt két gyerekét leszarja.Most,hogy voltak az ünnepek utólag megajándékozza a két itthon marad fiát nem jön el hanem elküldni nekik az ajándékukat.Ami egy pár zokni és egy póló mind ezzel nem lenne semmi baj ha nem tette volna hozzá,hogy amugy reméli nem baj,hogy nem újak csak ő nem vette fel őket és oda ajándékozza a fiainak.A többi három gyerekének meg drága cuccokat vesz és felpakolja a netre az ajándékokat. Miért nem tud egyenlően báni a gyerekeivel? Megtehetné,hogy az összes gyerekének jó holmit vesz de ő csak a háromnak vesz jó ajándékokat.A másik kettőnek meg egyfolytában csak zoknit és polót vesz.Jól áll anyagilag mégis így bánik a gyerekei közül kettővel.Persze nem az ajándékok értéke a fontos hanem,hogy szívből jön de azért az a beszólás,hogy csak azért adja nekik oda mert neki nem kellet ez bunkoság nem?
2017. jan. 3. 23:03
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
De. És most mit vársz, mi lesz? Azon felül, hogy kipanaszkodtad magad.
2017. jan. 3. 23:13
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Én visszaküldeném! Addig,amíg nem teszik ezt szóvá és lehet még jópofiznak is,ez lesz! Miért nem mondják meg neki,kösz fater,de húzd a fejedre! Ennyi
2017. jan. 4. 00:00
 3/10 anonim ***** válasza:
73%

Az.

De én nem küldeném vissza, mert az is pénzbe kerül. E helyett azt csinálnám, hogy odaadnám segélyszervezetnek a szegényeknek, és ezt el is mondanám neki, hogy odaadtam nekik.

De mivel - végig - az ajándékokról írkálsz, téged sem értelek. Neked csak ez számít? Úgyis tudod, hogy letojt benneteket, akkor most mire fel vársz el bármit? Eddig is letojt benneteket.. és itt most az ajándék teljesen mellékes! Nem is értem, hogy miért erre hegyezed ki, hogy a másik 3 mit kap, mert totál nem ez a lényeg. Ugyanezen erővel azon is kiakadhatnál, hogy miért tojja le a másik 2 gyerekét? De erről persze nem írsz, csak az ajándékokról... :)

A legtöbb apa sajnos ahova lerakta az első ikráit azokat szereti elfelejteni, míg az aktuálisat ahol most él, azt értelemszerűen nem. Sajnos ez van, ez egy tendencia, és nem egyedi eset.

De az ilyen nem apa, maradjunk annyiban.

Remélem megkaptad mindenre a választ.

2017. jan. 4. 00:47
 4/10 anonim ***** válasza:
16%

Sok olyan apát ismerek, akik nem kötődnek annyira azokhoz a gyerekekhez, akiket nem ők nevelnek. Ez a válás hozadéka. Persze vannak kivételek, őket nagyon tisztelem.

Pofátlan igen, ebben egyetértek, azért én nem szakítanám meg vele a kapcsolatot, több okból is .. pl. ha meghal, ugyanolyan örökösök vagytok, amint a másik kapcsolatból született gyermekei, kivéve, ha ír végrendeletet..

2017. jan. 4. 08:22
 5/10 anonim ***** válasza:
20%
Amilyen a gyerek. Írhattál volna arról, hogy nem tölt veletek időt, vagy ha igen, akkor csak a tv-t bámuljátok, míg a másik gyerekekkel értelmes foglalkozásokat talál, írhattál volna arról, hogy nekik segít a háziban, míg nektek nem tette, hogy őket megöleli, míg titeket nem. De te is csak az ajándékról írsz. Elhiszem, hogy most ez bánt, meg ez aktuális, de ez akkor is felszínes, szemét gondolkodás.
2017. jan. 4. 08:54
 6/10 anonim ***** válasza:
31%

Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. A két első gyerek foglalkozzon egymással és az anyukájukkal, egyéb családtagjaikkal. Fogadják el, hogy az apukájuk biológiailag az apjuk, de egyébként nem igazán vesz részt az életükben.

Ne rá pazarolják a szeretetüket, hanem olyanra, aki igényli, értékeli.

2017. jan. 4. 10:10
 7/10 anonim ***** válasza:
73%
Jobb lett volna, ha inkább semmit nem küld, mert ez nem ajándék.
2017. jan. 4. 10:54
 8/10 anonim ***** válasza:
28%
Azt írod, hogy szívből jött. Hát ebben szerintem nagyot tévedsz :/ ez nem hinném, hogy szívből jött.
2017. jan. 4. 10:59
 9/10 anonim ***** válasza:
78%

Te, ti mit szoktatok neki küldeni szülinapra, karácsonyra?

Mert az ilyesmi oda-vissza megy, szerintem.

2017. jan. 4. 11:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem az én apámról van szó hanem egy nagyon fontos hozzátartózom apukájáról van szó.
2017. jan. 4. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!