Meleg vagyok, de nem merem elmondani. Mit tegyek?
Egy 16 éves meleg gimnazista srác vagyok. 3,5 éve "küzdök" a biszexuális hajlamommal.
Kb. 2 éve 100%-osan tudom hogy a fiúkhoz vonzódom
A családom eléggé régimódi, homofób. Gyakorlatilak egyke vagyok (van testvérem de neki nem lehet gyereke. Hosszú...)
Mostanába állandóan arról kérdezgetnek mikor lesz barátnőm, meg hogy milyen családot képzelek el magamnak...stb.
De nem merem nekik elmondani hogy én a fiúkhoz vonzódom.
Így sem kapok tőlük nagy szeretetet, törődést és ha megtudnák az igazságot akkor még ki is tagadnának és nekem még ott a suli nincs önálló keresetem, nem tudom magam eltartani.
Arrol nem is beszélve hogy jól esne ha lenne egy szerető családom.
Mit tegyek? Segítsetek kérlek.
U.i: bocs hogy ilyen hosszú lett
Sajnos ilyen szülőkkel nem tudsz mit tenni.
Nehéz az ilyet elfojtani, de sajnos magadban kell tartanod.
Azt tanácsolom, hogy végezd el a sulit, szerezz majd állást, és éld az életed azzal, akivel te akarod és nem a szüleid. De még ne mondd el nekik, felesleges lenne, csak rosszabb lenne a helyzet.
Egyébként nagyon sajnállak.:( én nem tudnék ilyen lenni a gyerekemmel, mégha a saját neméhez vonzódna sem,hiszen erről nem tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!