Meleg vagyok, de nem merem elmondani. Mit tegyek?
Egy 16 éves meleg gimnazista srác vagyok. 3,5 éve "küzdök" a biszexuális hajlamommal.
Kb. 2 éve 100%-osan tudom hogy a fiúkhoz vonzódom
A családom eléggé régimódi, homofób. Gyakorlatilak egyke vagyok (van testvérem de neki nem lehet gyereke. Hosszú...)
Mostanába állandóan arról kérdezgetnek mikor lesz barátnőm, meg hogy milyen családot képzelek el magamnak...stb.
De nem merem nekik elmondani hogy én a fiúkhoz vonzódom.
Így sem kapok tőlük nagy szeretetet, törődést és ha megtudnák az igazságot akkor még ki is tagadnának és nekem még ott a suli nincs önálló keresetem, nem tudom magam eltartani.
Arrol nem is beszélve hogy jól esne ha lenne egy szerető családom.
Mit tegyek? Segítsetek kérlek.
U.i: bocs hogy ilyen hosszú lett
Nem tudod pedzegetni a dolgot csak az egyik szulodnel? Pl ha valami ilyesmivel kapcsolatos megnyilvanulasa van, kerdezz ra, hogy miert vagy hogy mit gondol errol a temarol. De mivel meg fuggsz toluk, nem mondanam el igy feketen-feheren. Inkabb csak puhatoloznek eloszor.
Tolem meg ocsemektol is allandoan kerdeztek mikor tinik voltunk hogy mi a helyzet barattal/baratnovel.
Alltalaban egyepkent az anyukak elfogadobbak meleg fiuval mint az apukak. Egyik ismerosom is 18 fele mondta el a szuleinek. Az anyja elfogadta, semmi nem valtozott. Apuja viszont inkabb nem akar rola tudomast venni (tud rola, de amivel nem foglalkozunk az nincs...)
En a helyedben puhatoloznek egy kicsit es a meleg kozossegtol kernek tanacsot. Ext nem lehet magadban tartani mert csak artasz vele a lelki bekednek. Szerencses vagy ha azt vesszuk, mert interneten nev nelkul is tudsz beszelgetni errol mas melegekkel. Esetleg szulokkel akik a masik oldalrol latjak a dolgot.
Remelem sikerrel jarsz a csaladodnal. Eleg szomoru, hogy a meleg tiniknek ettol kell rettegniuk:( Nemtudom ki irta, hogy menyj psichologushoz, hogy "meggyogyulj", de remelem nem sok ilyen emberbe fogsz botlatni. Melegnek lenni nem betegseg amit gyogyitani kell, es nem is olyasvalami amit az adott szemely valaszt. Hanyingerem van az ilyen emberektol
Sok sikert megegyszer, es fel a fejjel; nem vagy egyedul es manapsag szerencsere sokkal elfogadobbak az emberek mint regebben. Ha esetleg nem ugy tortenne a csaladdal a dolog ahogy szeretned az az o veszteseguk. Idovel bixtos megbekelnek majd
Ha szép lennék simán eljátszanám neked a kamubarátnőt:P
Osztálytársam is meleg,és vele jövök ki a legjobban :)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!