Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes egy srácnak elmondani, hogy meleg vagyok és tetszik, ha ő nem biztos, hogy meleg?
Nem tudom, bejövök-e neki, de jóban vagyunk. Nekem meg azoknak, akik ismerik őt, elég melegesnek tűnik.
Nem röhögne ki? Nem élne vissza a helyzettel?
Randizni, ismerkedni szeretnék vele és nem csak szexet.
Van ilyen tapasztalatotok?
Én azt gondolom, érdemes rákérdezni?
Ha jól reagál, az két lehetőséget jelent:
Kulturáltan elutasít vagy éppen közli, hogy te is bejössz neki.
Ha rosszul reagál, az szintén két lehetőséget jelent:
Kulturálatlanul elutasít vagy éppen mindenkinek elmondja.
Ha rosszul reagál, amúgy sem működhetett volna személyiségénél fogva.
Énis így voltam egy fiúval. Bár én azt feltételeztem róla, hogy biszex. Múlt hónapban mikor volt rá alkalom, suliban elmondtam neki, hogy meleg vagyok. Nagyon jól reagált igazából. Azt mondta, hogy oké, ő elfogad ilyennek és nem fogja elmondani senkinek. Utána megöleltem és azóta nem volt alkalmunk kettesben beszélni, de tervezem hogy következő tanévben elmondani neki, hogy tetszik. Ami azt illetti sokkal többről van szó mint sima tetszés..már bele törődtem, hogy soha nem lesz köztünk semmi, de azért jó lenne elmondani neki.
De ez saját tapasztalat.
Válaszolva a kérdésre, szerintem megéri neki elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!