Ti megengednétek a 12 éves lányotoknak hogy regisztráljon a facebookon?
Én alapvetően nem látom értelmét, hogy miért kellene egy 14 év alattinak Facebook.
Értelmeset úgysem csinál rajta, mint ahogy a felnőtt emberek 99%-a sem. Ráadásul szerintem általános iskolában eléggé elérhető közelségben vannak a barátok, akkor inkább nevelném a személyes, tartalmas találkozókra. Házi feladat elkérése is olyan, hogy azért egy általános iskola nem egyetem, nincsenek őrjítően nagy tananyagok, sosem volt ebből lemaradásunk.
Azt esetleg megengedném, hogy Messengere legyen, Facebook regisztráció nélkül. Akkor el tudja érni a barátait, de mégsem kell neten lógnia egész nap.
"Nem ettől normális egy gyerek, hanem a neveléstől."
Azért valljuk be még mindig jobb a természet és állatok szeretetére nevelni, meg a mozgásra mint leszarni és egész nap hagyni tespedni a gép előtt.
csak a gyakorira való regisztrációt engedném, a facet-t nem mert az az ördögtől való és mert Zuckerbergernek sátánfeje van:
Nevelheted személyes találkozókra a gyereked, hogyha a másikat nem így nevelik.
Kurv2szar volt telefonálgatni, hogy ki adja ide a füzetét, hogy lemásoljam a leckét. Sokkal egyszerűbb most már, hogy lefényképezik, átdobják, problem solved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!