Ellhanyagolt lettem?
Figyelt kérdés
Apukámnak lett egy új barátnője nem jövök ki vele jól de apukám inkább ráhallgat velem szinte már nem is foglalkozik nem hallgat meg soha2016. dec. 28. 21:31
1/5 anonim 

válasza:

Ez annyira tipikus, hogyha egy házasság véget ér, és lesz az egyik szülőnek új párja, a gyerekek nem fogadják el. Nyilván sok szülő is képben van, hogy a gyerekek hadakoznak az új választott ellen, ez egy nagyon nehéz kérdés. Ilyenkor azt kell felmérni, hogy mi is a fontos. Nyilván a gyerek az első, de azért nem minden áron, én ismerek olyan nőt is, akinek a fia minden lehetséges új apajelöltet kiutált, ez a nő ma egy megfáradt, magányos ember, a fia már ezer éve elköltözött tőle és nem is foglalkozik vele. Az ember társas lény, szüksége van egy lelki társra, akivel jól érzi magát és testileg is kiegészítik egymást. Ezt egy gyerek nem tudja pótolni! Nagy hiba lenne azért utálni az apukád új barátnőjét, hogy majd neked jobb legyen. Ha elfogadnád őt és beletörődnél, hogy apukádnak is szüksége van társra, akkor sokkal jobb lenne a helyzet, mint örökké harcolni. Egy férfinak vannak igényei, amit csak egy nőtől kaphat meg. Ha sajnos anyukádtól nem kapta meg,akkor keres mást. A szülői szeretet nem egysíkú, másképp szeret egy nőt és másképp a saját gyerekét. Nem lehet párhuzamot vonni, hogy kit szeret jobban, mert másképp szeret téged és másképp a nőt, aki mindent megad neki, amire szüksége van. Akkor leszel értelmes ember, ha ezt felfogod és nem minden erőddel azért küzdesz, hogy tönkretedd apád boldogságát.
2/5 A kérdező kommentje:
Én elfogadnám csak ő engem nem és ezért én se
2016. dec. 29. 08:01
3/5 A kérdező kommentje:
3. Köszönöm az értelmes választ igazad van
2016. dec. 29. 08:03
4/5 anonim 

válasza:

Sajnálom hogy ezt kell mondanom de apád jobban szereti a barátnőjét mint téged a leírtak szóval igen elhanyagolt lettél.Azt tanácsolom hagyd a fenébe apádat ha szeretne akkor foglalkozna veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!