Anyám szerint a pasim túl jó hozzám?
Figyelt kérdés
Bemutattam a barátomat otthon, utána beszélgettünk anyával, és végül kibökte, hogy nem gondolta volna, hogy ilyen kaliberű pasi szóba állna velem. Meg azt mondta, becsüljem meg nagyon, mert még egy ilyen pasim biztos nem lesz. Szerintetek ez nem sértő egy kicsit? Ti mit reagálnátok erre?2016. dec. 27. 22:01
21/24 anonim válasza:
Ki legyen veled őszinte, ha nem az anyád. Én nem sértődnék meg, maximum megbeszélném vele, hogy gondolta pontosan.
22/24 anonim válasza:
Mondd azt anyádnak, hogy tőle örökölted, mert mindketten jobb kaliberű pasit találtatok!
Nem megsérteni akartalak kedves kérdező.
23/24 anonim válasza:
Senki sem éreztetheti azt veled, hogy valaki jobb nálad, mert ezáltal azt súlykolja,hogy te nem érsz sokat. Anyukád szemében kevés vagy, sajnos. Ne hidd azt, hogy nem érsz semmit! Anyukád pedig szégyellje magát! Az önbizalmadat kellene növelnie, nem pedig földbe tönkölni!
Én kiakadnék és megmondanám neki, hogy ez bántó.
24/24 anonim válasza:
Persze az én barátnőm szülei ilyet nem mondtak neki (max más hangsúllyal) :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!